tisdag 30 september 2008

Ingen gourmét måltid direkt!

Nä middagen var ingen höjdare, eller ja trevligt var det men maten var riktigt kass. Till förrätt två rullade skivor parmaskinka, några små fyrkanter mozarella och tomatbitar. Ringla över med en balsamvinäger. Rätt okej men lite trist. Till varmrätt, som vi fick vänta en hel evighet på, fick vi ...eh kommer ni ihåg McDonalds hashbrownies till frukost? om inte kan ni föreställa er köpta potatisbullar i fyrkant, friterade med vansinnigt torr kycklingfilé och en äcklig skysås. Ingen efterrätt (den värsta synden av dem alla:).
Nu sitter jag här och tröstar mig med daim, mini sour wingums och loka apelsin/havtorn.

Redo för middag


Lost and found

Nu har jag hittat kameran igen så nu blir det dagens klädval på vanligt sätt! Annars ska jag ta och kajka iväg till Karlstad igen. Men jag hoppas att jag hinner blogga lite i kväll.

söndag 28 september 2008

Höstkänslor!

Jo nu är jag helt klart redo för mörka höstkvällar i schäslongen med miss Laptop i knät.tända ljus och en kopp gott te på bordet och så min virkning förstås. Och gärna en och annan bra film. Gärna efter en lång promenad i den kalla höstluften. Underbart!

Släng dig i väggen...

Blondinbella och Engla med för den delen. Här hittar ni en tonåring som är alldeles ljuvlig!

Ungkarlslyan

När katten är borta...
Maken och sönerna har ungkarlslya när jag inte är hemma i veckan. Det ligger mögligt bröd i brödkorgen, ihopknlade blöta handukar i badrummet och det skitigaste vardagsrumsbord jag sett på länge.
Det fick bli ett allvarligt snack med "grabbsen" i huset i går.

fredag 26 september 2008

Dagens!



Jo men det här var ju ännu roligare!

Det är fredagskväll, klockan är halv tio och jag sitter i en taxi från Borlänge för tåget från Vansbro kom aldrig eftersom det krockade med en bilburen älgjägare! Taxin ska åka till Västerås, Eskilstuna, Stockholm och Uppsala. Jag lyckades övertala chauffören att det är vettigast att köra till Västerås först:)
Jag säger det igen! Nästa gång tar jag hyrbil!!!!

torsdag 25 september 2008

Jo men det här var ju kul!

Jag skulle ha varit i Vansbro vid kvart i sex jag kom fram klockan 8. Nu ger jag snart upp! Det får vara miljöovänligt om det vill, nästa gång åker jag bil när jag ska till Dalarna eller Värmland!

Sj kan man lita på 2

Jag satte mig skönt tillrätta på X2000 och plockade fram min dator och bloggade lite och jobbade lita. X2000 har en alldeles underbar räksmörgås i Bistron så den traskade jag i väg för att unna mig under tågresan. Jag hann precis ta första tuggan när tågpersonalen meddelar i högtalaren att tåget har fått ett större allvarligt fel och kommer inte att kunna fortsätta längre än till Herrljunga. Där knökar de in ett fullsatt X2000 i ett redan fullsatt sunkttåg till Skövde. En av mina medpassagerare konstatrera där vi står att det här är som att åka tunnelbana i 40 mil!
I Skövde får jag kliva av och vänta på ytterligare ett sunktåg från Göteborg(!) i en timma. Det tåget är försenat och tillslut anläder jag i Västerås drygt 2 timmar senare än beräknat.

I dag ska jag ut och åka igen, till Vansbro. Undrar hur det går?!

Uppdatering: Ja inte f*n taskade jag, tRaskade ska det vara :D

onsdag 24 september 2008

En from önskan!

Nu när jag för en gångs skull är i Göteborg hade jag önskat att det funnits lite tid att gå och strosa i denna underbara stad. Och stanna kvar på bokmässan som börjar i morgon!!!! Men så kul ska vi inte ha, nä. Vi tar en 4-5 timmar på tåg istället...

tisdag 23 september 2008

Bättre sent än aldrig!

NU har vi äntligen anlänt till hotell Riverton i Göteborg och det är i alla fall ett tjusigt hotel även om jag bara hinner sova här. Ja och äta frukost förstås och det är ju inte så illa. I morgon ska jag åka tåg i en massa timmar igen så då kan det bli både en del bloggande och en del virkande. Det ser jag fram mot. Men nu en kort runda hos er och sedan Go´natt!

måndag 22 september 2008

Det kan inte hjälpas men...

...på Outsiders handlar det om nudister, eller naturiser eller vad det heter och jag kan som sagt inte hjälpa det men jag tycker att det är lite äckligt när de går omkring nakna i mataffären. Särskilt karlarna med snoppen som slår emot både det ena och det andra. Isch!

Rapport!

3 km löpning var vad jag pallade med efter jobbet i dag. Flåset är bättre men benen kändes lite tunga efter combatpasset i lördags.

söndag 21 september 2008

Uppmanad eller utmanad?

Jag har, på något vis, lyckat skaffa mig en grekisk vän på flikr och hon har uppmanat mig att fotografera en vanlig dag i mitt liv :) Så jag gör om det till en utmaning. Imorgon ska jag fota så mycket jag kan av min dag och så får vi se vad det blir av det (och om jag utmanar några av er;)

lördag 20 september 2008

Just ja!

Stumpan har blivit Flicka och Gågarderob Flicka funderar. Bara så ni vet vem jag är.

Jag dog inte!

Men rejält slut är jag. Benen kommer inte att vara att leka med i morgon och jag som hade tänkt mig en löprunda...
Nu är det dusch och sedan storhandling och födelsedagspresentshandling (aha ett av de längre ord jag använt:). September är fullt av födelsedagar för vår del. Tre kusiner och en Morfar fyller år! (och nu lät jag nästan som Engla hehe)

Jag tror jag provar!

Att faktiskt träna ett combatpss för först gången sedan i början av juli. Håll tummarna för att jag inte faller död ner!

fredag 19 september 2008

Än har jag inte somnat!

Fru Kaos sjal är klar!



Det är bara blommorna i glada färger som fattas!
( I vilken/vilka färger min kära fru?)
Uppdatering: Klicka här för att se färgerna!

Jag njuter...

... av att sitta hemma med miss laptop i knät CSI-klassiker på teven och en nästan färdig sjal till fru kaos. Om hon nu vill ha den?
(Jag har som målsättning att ha den klar för fotografering innan John Blund)

torsdag 18 september 2008

Hotell Värmlandsporten

Ligger i Stöllet. Någonstans i Värmlandsskogarna. Och här sitter jag och surfar på ett 3G kort som tappar kontakten varannan minut ungefär.Om jag lyfter upp datorn mot taket så hittar den kontakten igen. Ni kan ju förställa er hur det ser ut:)

I fäders spår för framtids segrar!


Här promenerar jag i dag! Någon som kan gissa var?

onsdag 17 september 2008

Happy days!

Nu avverkar vi resultatdialoger i parti och minut. Idag har det varit fem stycken.Då är man lite trött i huvudet när man kommer hem. Men väl hemma hittar jag ett paket från Free Fashion :)
Och mina nya jeans sitter som gjutna. Meeen.... ni får inte se dem än. De är nämligen en dm eller så för långa. Det är sånt man får leva med när man är kort och lite rund:) Så foto kommer så småning om.

Fuldag!

I går var en riktig fuldag. Trots att jag försökte pigga upp den med en Odd Molly. Jag funderade allvarligt på att konvertera till Islam och bära burka;)
Och till råga på allt så fungerade inte bredbandsuppkopplingen i går kväll så det bidde inget bloggande alls. Nåja, jag kom tidigt i säng i alla fall.
I dag är det betydligt bättre men bild blir det inte för jag har glömt att ladda kameran...igen!

tisdag 16 september 2008

Visualisera!

Kameran har inget laddat batteri så:
Idag har jag västliknande blus från Odd Molly, vit tunika från Ellos, mörka jeans från Lindex och svarta klackar från Miss Sixty!

måndag 15 september 2008

Någon fördel borde det väl vara?!

Ja nu är jag ju 40 sedan ett antal månader tillbaka och då tycker jag faktiskt att jag är gammal nog att slippa få de där förbenade finnarna varje månad men icke sa Nicke (ja, precis så gammal är jag*fniss*)

söndag 14 september 2008

Mer shopping!

Just ja, de här har jag klickat hem idag.
Sunday special hos Free Fashion

Shopping!

Det bidde ingen långpromenad det blev shopping på Tuna Park i Eskilstuna istället. Jag har liksom jagat den här västen i en evighet.
Väst från Lindex och klänning från Rabalder.

Rapport!

5 km löpning på 36 minuter. Hmm det GÅR långsamt fram (men går gör jag inte!!!)

Höstsöndag


I dag lyser solen och luften är underbart hög och klar. Det blir en löprunda och sedan en lång promenad i skogen. Det här är en sån dag som jag kan längta till under andra delar av året:)

lördag 13 september 2008

Rutigt kaos!


Det tar sig fru Kaos! Några rutor till...och en massa fransar!
Uppdatering: Inga fransar säger fru Kaos:) Då blir det en liten kant med picoter i stället!

Maken panikar!

Han lyckades just sätta på radion på tv via boxen. Och nu får han inte tillbaka den till tvn hehehe!

Lördagslugnet lägger sig!

Sitter i soffan och tittar på Bourne Ultimatum och bloggar med en godisskål inom räckhåll.
I morgon blir det löpning igen:) Det gick långsamt fram men det gick ändå fram... eller nåt.

Lördagsbestyr

Tjohopp och hej! Nu är det bara att dra på sig kläderna och sticka i väg och storhandla.
Sedan kommer Bror och Sambo för att, äntligen fira Miniors 15-årsdag. Då ska jag passa på att Buzza kycklingfärs också:)

fredag 12 september 2008

Vår balla GD:)

Som hon själv uttrycker sig:) Hon är en toppen människa som vågar ta obekväma beslut och som vet hur man gör sin personal nöjd ändå den saken är klar:)
Så är ser mitt köksfönster ut i dag tack vare henne:

torsdag 11 september 2008

A day in Dalarna!

Nu har turen kommit Dalarna. Turen att få besök av mig och min chef vill säga. I dag har vi varit i Lindesberg, Hällefors och Ludvika. Men i morgon blir det Stockholm igen för vår nya GD ska presentera sig och berätta vad hon tänkt med vår verksamhet i framtiden...

Rapport!

I dag blev det bara 3 km löpning. Jag längtar efter när det blir lite lättare att springa, eller snarare andas för det är flåset som saknas:)

onsdag 10 september 2008

Sovvagn???

Jag har nog inte riktigt vant mig vid den nya dygnsrytmen som pendlandet till nya jobbet innebär. Jag somnar nämligen som en stock på tåget hem varje dag. Fast jag åker knökfullt sunktåg.

tisdag 9 september 2008

Äntligen höst!

Eller???
Ja jag gillar hösten i alla fall. Vackra färger, hög, klar luft. Mys inomhus i soffan. Tända ljus, te och kakor.
Mmm jag gillar hösten!

måndag 8 september 2008

Rapport!

I dag blev det 3 km löpning och på det lite styrketräning och några yogaövningar. Det gick betyligt lättare den här gången. Det kan kanske bero på att jag kom ihåg att ta astmasprayen före jag började flåsa som en blåsbälg. Den tar bättre då:)
Men fy sjutton vad det är tråkigt att springa. Få se om det blir roligare när det börjar gå lättare!

On track...again!

För snart två timmar sedan startade jag min resa mot Säffle. Först var det sunktåg men nu är det x2000 och då går det bra att blogga lite. Och äta frukost. Jag åker tåg i 9 timmar för att vara i Säffle i tre. Jag tror inte jag kommer att ägna min semster nästa år till att tågluffa;P

söndag 7 september 2008

Ja just ja!

Jag har ju lovat att rapportera:
-Skor inköpta igår.
-Första 2,5:an avklarad.
Och jag vet att det inte är mycket att hänga i julgran men till mitt försvar så ösregnade det och jag har inte sprungit på 5 år eller nåt;)

lördag 6 september 2008

Nu blir det andra rutor!



Nedersta "tippen" på en trekantig sjal. Garnet är alpacka här finns färgkartan (om du inte vill ha tre nyanser av grått, fru Kaos)

Klicka på bilden för att se tydligare.

Hahahaha!

Go´kväll på lördagsmorgonen pratar kläder och mode:
Cremefärgat är snyggt på kvinnor och på människor överhuvudtaget!

fredag 5 september 2008

Allvarligt talat!

Underbara fru kaos (ja, hon med maskinen:) och jag lunchade i dag och dryftade allt från kvitten till främlingsfientlighet (och naturligtvis skånegårdar) och jag är inte så lätt "impad" men hon imponerar verkligen med både sin mindfulness och sitt leende.
(Och passa för allt i världen på att spana in hennes fantastiska bloppis -väskor! Bara godingar!)

torsdag 4 september 2008

Ja nacken ja!


Shit va svårt det är att fota sin egen nacke!

Smile you´re on candidcamera!


Jag lever!

Fast det är nätt och jämt. Jag är på konferens och vi slutade inte förrän halv ett i natt och nu ska jag stax iväg och äta frukost. Jag lovar att återkomma i kväll med bild på frippan;)
Åsså längat jag efter att hälsa på hos er förstås!

tisdag 2 september 2008

Kuperad?

I morgon ska jag till frissan och kapa håret så jag kan sluta ha hästsvans, eller jag tofs i alla fall för så värst mycket till svans är det inte. Kuperad i så fall...

måndag 1 september 2008

Vad hände egentligen?

Jo det är så här förstår ni att nästa år ska jag springa tjejmilen. Jag som knapp sprungit mer än 2,5 km...
Men så kan det gå när man (jag) blir utmanad. Dessutom av en tjej som springer flera mil i veckan. Cheeeesus!
Ja ni får förstås följa mina med och motgångar här på bloggen:)
Jag lär börja med att köpa ett par löparskor.