söndagen den 28:e juni 2009

Jo men det gick ju bra!

Bloggen skulle ju ha sommarlov och fick genast tråkigt! För jag måste ju bara berätta om den märkliga svensksommar på film känslan som innfann sig i går när Minior och jag var på landet med morfar.
Gammal damtralla med flätad korg på styret, bastväska med badkläder i, klänning och röda träskor. Knastret från grusvägen, smultron vid vägkanten och så ett dopp i den kalla sjön...
Det var bara de dansande flätorna kring huvudet som saknades:D

fredagen den 26:e juni 2009

Ledigt

Bloggen har sommarlov!

söndagen den 21:e juni 2009

Vilja men inte kunna?

Nä f*n jag vill inte heller. Jag struntar i alltihop och sitter kvar i fotöljen, fast det är fint väder ute och miljoner måsten väntar!

lördagen den 20:e juni 2009

Dagen efter kvällen före!

Lite trött i ögat är man allt idag. Men solen kikar fram lite då och då och Maken och jag ska ge oss ut på en promenad. VI kan behöva promenera av oss lite av den här:)
Vännen J har gjort den midsomriga skapelsen!

onsdagen den 17:e juni 2009

Hör och häpna!

I dag fick jag och kollegan M faktiskt tid att shoppa ett par timamr i Karlstad medan Chefen hade möte med facken. Och en del shopping blev det faktiskt. Det är väl dags för en ny garderobsbild snart. Då(kanske) ni får se:)

tisdagen den 16:e juni 2009

Och idag... Karlstad

och i morgon åker vi vidare till Örebro:)

måndagen den 15:e juni 2009

I´m in love with a...

City, kanske:) Jag har alltid gillat Göteborg men idag tror jag faktiskt att jag blev lite förälskad. Solen sken och det kom små vindilar med doft av hav och jag promenade i Haga med alla små udda butiker och caféer. Jag tog en sväng genom parken vid Haga kyrka och sedan längs vattnet vid Feskekyrka. Underbart!

söndagen den 14:e juni 2009

Omväxling förnöjer!

Jamen jag tar väl och packar lite då. Jag börjar bli expert på att inte packa med mig för mycket, så numera klarar jag mig med en lite kabinväska även för 4 dagar och då har jag packat träningskläder också. Det ni tjejer!
Det är snart dags att följa Linda K:s exempel och göra semesterpacklista:) Fast före det ska jag avverka Göteborg, Karlstad, Örebro och Borlänge.

Breaking news!

Jooo ehhhh Det regnar! Hela tiden faktiskt!

torsdagen den 11:e juni 2009

Pigge piggsvin för sista gången!

Nu har jag fått akupunktur för sista gången (den här gången). Om han lyckats, Nålmannen, har jag inte bara tillfrisknat i axeln, jag har också blivit av med min migrän. Tiden får utvisa om det är så:)

Nu är det slut!


Nu har vi bevistat Miniors skolavslutning. Vi har alltså klarat av all grundskola i den här familjen. Det känns faktiskt riktigt skönt även om jag har svårt att fatta att mina små troll går på gymnasiet båda två. Vad hände liksom??!!

tisdagen den 9:e juni 2009

Ner till skitvädret i Göteborg

Man kan ju tycka att så ofta som jag är och far i kring på västkusten skulle jag pricka fint väder någon gång. Det går inget vidare. I kväll åker vi till Götet och i morgon ska det regna hela dagen!

söndagen den 7:e juni 2009

Medborgerliga plikt och rättighet!

Japp i dag ska jag gå och rösta. Rösta på vad ni vill men RÖSTA säger jag.

lördagen den 6:e juni 2009

6 juni


Ha en riktigt skön och trevlig nationaldag sötnosar!

fredagen den 5:e juni 2009

Nostalgi!!!!

I kväll är det premiär för V. Japp den gamla goda serien. Det lär vara en ny version på g...

torsdagen den 4:e juni 2009

Vem är det som bestämmer egentligen???

Jag skulle gå in och handla något gott och nyttigt till mellanmål. Och jag kom ut med en stor påse smågodis. Hur gick det till????

onsdagen den 3:e juni 2009

I am a copycat, yes I am, yes I am!Som vanligt är det Linda K som inspirerat. Byxor och kavaj från MQ och tishan är Yoko Ono fashion against aids från H&M.


tisdagen den 2:e juni 2009

Nya craveings!

Jag tittar på House och får ett fasligt sug efter röda byxor!