söndag 31 oktober 2010

Söndagsklänning?

Nope, det blir ingen sån för eftersom jag tydligen aldrig lär mig har jag tillbringat hela dagen i sängen med the headache from hell efter att ha druckigt fantastiska viner till en fantastisk middag i går. Nu har jag överdoserat migränmedicin och börjar komma tillbaka till livet...

Lördagsklänning


Ja den här skulle jag haft igår men bangade ur och satte på mig något helt annat istället:)

fredag 29 oktober 2010

Lördagsplaner...

Ja storhandling står på schemat, sedan tänkte jag mig en god lunch på stan och på kvällen är det party i Stockholm. Undrar om det är premiärdags för min enda designerklänning? Vintage DvF.

Fredagsklänning och bätte sent än aldrig


Skjortklänning från Indiska, topp Cubus, bälte H&M strumpisar Lindex och skor från Scorett.
Och lila i dag då istället för i onsdags, bättre sent än aldrig som sagt:)

torsdag 28 oktober 2010

Många klänningar blir det...

i bloggen. Men ni kan inte klaga på brist på inlägg med bilder i alla fall:) Och jädrar vad mycket rumpa jag fick på förra bilden. Jaja så länge det inte är mage så klagar jag inte:)

Torsdagsklänning


Polo från Lindex och klänningen vet jag inte ens var den kommer från:)

onsdag 27 oktober 2010

Onsdagsklänning


Lindexklänning och nyshoppade skor från Scorett

tisdag 26 oktober 2010

Tisdagsklänning


Missoniwannabe!

måndag 25 oktober 2010

Internationell tågresa



Mmm smörrebröd
Och ljuv kartong med ljuvligt innehåll


Måndagsklänning


Choklad och kanel var dagens färger:)

söndag 24 oktober 2010

The farygodmother of my kitchen has returned!

Japp, jag har fått tillbaka matlusten, lusten att laga mat alltså. Tappa matlusten och sluta äta? Yeah I wish! Hur som...Idag har jag åstadkommit asiatisk pumpasoppa med confiterad kyckling och nötmuffins till lunch och godaste fiskbiffarna med polkarödbetskräm med kapris och smaksatt med pepparot till middag. Nyrostat surdegsbröd, räkor och en klyfta citron serverades till.

Dags nu igen?

Jag tycker på någotvis att det känns som om det börjar bli dags att byta namn på bloggen och byta alias igen. Jag får ta och klura lite på den.

Nästa temavecka är en utmaning för garderoben!

Jag tänkte hänga på fina Fridas temavecka igen. Och den här gången är det klänningar. Jag har rätt mycket klänningar men de absolut flesta är sommarklänningar så det här blir något av en utmaning som jag dessutom måste lösa under dagen eftersom väskan ska packas i kväll i vanlig ordning. Följ hur jag lyckats under veckan:-)

Rosa söndag


Mjukis dag! Ljust rosa plyschbyxor från Lindex och cerisa lurvstrumpor från H&M.

lördag 23 oktober 2010

Ett litet expriment!

Som jag först trodde hade gått alldeles galet! Men jag tar det från början. Jag är ju blondin numera, riktigt ljust blond och när det börjar växa ut, särskilt under vinter halvåret, blir utväxten sådär mörk så det ser ut som om jag har mer eller mindre skitigt hår hela tiden. Så jag köpte en sån här:
och gjorde som det stod i beskrivningen. Fast jag sprayade bara utväxten. Och när jag nogsamt gått igenom hela huvudet tog jag hårblåsen för att blåsa håret tort. Och när det var klart sved det som eld i hårbotten och hela håret kändes som någon kletat kladdigt tuggummi i det. Och man ska INTE skölja! Det gjorde jag ändå. Och satte en massa balsam i och trodde att det här har inte gjort den minsta skillnad. Men det gjorde det. Utväxten är inte alls lika markant längre. Undrar om jag vågar mig på en omgång till efter 3 dagar som det står på förpackningen?

Första, andra, tredje...

... eller jag tror faktiskt att det är fjärde brorsan Skarsgård, Bill Skarsgård. Vi har varit och sett Himlen är oskyldigt blå och vi har nog sett en stjärna födas tror jag. Han kommer bli stor, om han bara vill.

Rosa lördag


Rosa långärmad tischa från H&M, rosa tubsjal Lindex, kofta Åhlens och byxor H&M

fredag 22 oktober 2010

En sån här dag!

Ja, jobbat hemma, pratat länge med chefen i telefon, skrivit ett protokoll, pratat mer med kollegor i telefon, mailat en hel massa, fotat en rosa garderobsbild, storhandlat, tvättat ett par maskiner, skjutsat Minior, hämtat Maken och Junior, ätit vad som råkade finnas i kylen, lyssnat på och pratat musik med Maken och Junior, fått komakänning i soffhörnet, piggnat till lite av en bloggrunda och nu börjar koman smyga sig på igen.

Rosa Fredag

Dagens rosa finns som garderobsbild!

torsdag 21 oktober 2010

Svart torsdag


Rosa torsdag


Väst och byxor från H&M, blusen vetesjutton var den kommer från. Armbandet är från Påhittiga pärlhalsband.

Lite rosa


Jag vet inte riktigt hur det gick till men den här lilla rosa godingen smög sig in i min bok i går kväll.

onsdag 20 oktober 2010

tisdag 19 oktober 2010

Copycat!


Kavaj från MQ, byxor H&M, skor Italienska och BH Triumph. Väskan är en gammal goding.

Rosa tisdag



Lite rosa detaljer!

måndag 18 oktober 2010

Höst i Götet

Ja jag kan inte säga att inte blivit varnad! Det blåser och regnar på tvärsen. Fast jag kan inte heller säga att jag har så värst mycket emot det. Snarare tvärt om. Jag gillar oväder...också. One downside dock. Jag var alldeles blöt när jag väl anlände till Lilla Lägenheten så det blir ingen helbild av dagens outfit. Ni får nöja er med sneak peaken. I morgon fotar jag INNAN jag går ut:)

Rosa måndag


En liten sneakpeak på dagens oufit!

söndag 17 oktober 2010

Rosa vecka!

Jag hänger på söta Fridas rosa vecka och veckan till ära blir hela bloggen rosa!

Dagens fundering

Varför måste varm nypnosoppa med glass se så himla äckligt ut när det är så himla gott????

lördag 16 oktober 2010

I brist på bröd...

Ingen Jr Skarsgård att titta på, ja då får jag väl nöja mig med senior då. Inte fy skam det heller:) Fast bäst är i alla fall herr Wonka! Och inte går Legolas av för hackor heller. Vilken film jag ser? Ja gissa det ni:D

fredag 15 oktober 2010

Dämpar vampyrabstinensen?


I kväll ser jag fram mot första och andra delen av Spartacus, blood and sand. I väntan på nästa säsong True Blood, som inte kommer färrän nästa år någon gång.

torsdag 14 oktober 2010

Mer sällskap!

I helgen är Maken i Nice men inte jag! Så jag tänker njuta av sönernas sällskap i helgen (undrar hur poppulärt det blir;).

onsdag 13 oktober 2010

Lite sällskap!

Den här donnan har flyttat in i min lägenhet:
Ja och så fick ni morgondagens outfit på köpet:)

Mixar och missmatchar!

I dag gästspelar jag på Fridas temavecka!
Randiga sjalen Blond från Free Fashion fungerar som bolero och så leopardsjalen från H&M.

tisdag 12 oktober 2010

Jag kanske tjatar lite?!

Men jag bara måste! UTSIKTEN! Det är så fantastiskt rogivande och fascinerande. Blicken långt bort i horisonten och tankarna som de vill.

Djup och yta!

Jo idag har jag läst budgetpropp, framlänges, baklänges och lite hur som helst. Så nu måste jag väga upp det med något riktigt ytligt. Jag vet inte riktigt vad bara. Buffy och vampyrerna kanske (ja vad sjutton ska en stackars Flicka göra(2) när hon har vampyrabstinens?)!

måndag 11 oktober 2010

Oj då!

Hahaha, hoppsan vilket utbrott jag fick. Som om det vore särskilt viktigt! En reaktion på dagens försök att skriva en ledare om konjukturen och utanförskapet, om utsatta grupper på arbetsmarknaden. Ett sätt för hjärnan att koppla av kanske:)

Blåögd svensk!

Ja som ni säkert märkt vid det här laget har jag en lätt (hmmm) hangup på Alexander Skarsgård (och en och annan annan "rar ärta", jag bara älskar det uttrycket Linda!). Ja var var jag... Jo alltså följer jag en del av det som skrivs på nätet om karln. Och just nu pågår någon slags hetsjakt på honom på amerikanska skvallersajter. Och det är inte skvallersajterna som jagar utan det är de som kommenterar som gör allt vad de kan för att misskreditera honom och om jag begriper det hela rätt så beror det på människan han dejtar. Och att man helt enkelt inte kan tro på att han faktiskt är så trevlig och oamerikansk som han verkar.Och det här menar en hel del "experter" att det skadar hans karriär. Och det är här det blåögda svenska kommer in. I min värld påverkar inte sånt karriären alls. Han är väl inte en sämre skådespelare för det, liksom. Men i det fantastiskt ytliga Hollywood gör det tydligen det. Hela förhållandet beskrivs ömsom som hans största misstag och ömsom som en PR-kupp och vilket det än må vara så är det tydligen tillräckligt för att inte få de eftertraktade filmrollerna. Inte är det väl så här hemma i gamla Svedala? Jag menar tänk Persbrant till exempel. Inte sjutton skadade det hans karriär! Och han försöker inte ens verka trevlig;)

söndag 10 oktober 2010

En liten kommentar...

För er som inte förstått det än så vill jag bara tala om att jag tillhör den ironiska generationen. Fast jag försöker hålla ironin borta härifrån för det mesta. Den gör sig liksom bäst när man får med tonfallet också;)

lördag 9 oktober 2010

Meningslöst inlägg!

Okej, kan inte någon bara hjälpa mig med lite inspiration här???? I och för sig brukar det kunna lösa sig om jag bara börjar skriva, så vem vet?! Fast det verkar inte fungera särskilt bra om jag ska vara ärlig. Eller ja det märker ni ju själva. För än så länge svamlar jag bara. Alltså, jag skriver ju som bara den här och inte ett jädra någe bättre blir det. Vad ska en stackars Flicka göra egentligen? Eller ja kvinna då om man ska vara petig och det ska man ju. Tröttnat än? Om inte måste jag säga att ni är ett tåligt släkte mina kära bloggläsare. Så nu ska jag sluta tortera er och sluta. Gå och dra något gammalt över mig eller kanske krypa tillbaka under stenen jag kom i från. Ja vi säger väl så då!

fredag 8 oktober 2010

Jag har snöat in!

På mockaboots faktiskt så nu tar jag och beställer ett par grå att komplettera mina beiga.
från LaRedoute!

torsdag 7 oktober 2010

Match made in heaven!


Kan inte någon bara se till att para ihop de här två?
Malin Åkerman och Alexander Skarsgård
Uppdatering: Eftersom Linda K (som vi ju alla vet) är lite pryd, har jag bytt bild på Malin;)

onsdag 6 oktober 2010

Sist igen!

Ja jag vet att jag är sist som vanligt. Den här gången med shorts. Men snyggt och bekvämt är det:) En vacker dag kanske jag är så sen att jag är först istället för sist!

måndag 4 oktober 2010

Myser lite!

Och packar och det är en ren fröjd när man har en egen lägenhet och jag kan lämna kvar en massa saker:)

Och på onsdag blir det Stockholm. Inte dumt alls.

söndag 3 oktober 2010

Utsikt!



Bilderna gör inte alls utsikten rättvisa men ändå (en främling):)

Det ekar lite!

30 kvm är inte så stort men när det enda möblemanget är två 90-sängar och ett pyttelitet bord blir det ändå ganska tomt. Men det låter rätt bra om jag sjunger riktigt högt och jag har väldigt mycket stearinljus:)

fredag 1 oktober 2010

Stoppa mig någon!

Insåg just att jag far runt som en furie i cyberspace och lämnar kommentarer som låter som om jag fått i mig ett par glas vin. Men det har jag inte! Lite uppstissad inför morgondagen kanske?

Lite pirrig!

Imorgon är det äntligen dags. Då får jag nyckeln till Lilla lägenheten. Och jag får se den utan möbler. Undrar hur mycket skavanker jag kommer upptäcka som jag inte såg förra gången:) Men utsikten lär vara den samma i alla fall. Om jag kommer ihåg (och hinner) lägger jag upp en bild i morgon.