torsdag 28 april 2011

Hjälp!!!!!

Vi ska på fest med filmkaraktärstema, Maken och jag. Så vem i hela världen ska jag vara. Eller ännu hellre vi??? För ett par vore ju kul. Det måste ju inte nödvändigtvis vara en man och en kvinna;)

onsdag 27 april 2011

Skäms NK!

Idag har gjort en sån där bra kombination. Shoppat och gjort goda gärningar samtidigt. Och på någotvis lyckades jag komma hem med tre tygkassar. En från HMs conscius collection, en från Bodyshops mot trafficing-kampanj och en som bara var snygg från Ordning & Reda. Och Ordning & Reda i Götet ligger på NK och på NK måste man stoppa sina shoppingfynd i NK-plastkasse. Man får inte ta dem i inhandlad tygväska och vara lite miljövän, nä se det går inte!

tisdag 26 april 2011

Insnöad eller är det utblommad?

Så där nu blev det ett sånt där dåligt göteborgskämt igen(jag har inte lärt mig riktigt än:) Hur som: Så här välkomnar Göteborg mig den här veckan!


måndag 25 april 2011

Vårpromenad

En liten bild från kvällsprommisen




Förövrigt fortsätter vi påskandet. Uppblandat med lite trädgård och lite löpning.

lördag 23 april 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sig del sjuhundraförtiotolv

Jag tänkte mig ett inlägg med gårdagen i bilder men eftersom jag var tvungen att omistallera ifonen så försvann alla bilder så det blir bara en från kvällpromisen.



Glad Påsk på era sötnötar!

fredag 22 april 2011

Ja det är våren....

Det är inte mycket fart i bloggvärlden i allmänhet och ännu sämre här i synnerhet. Men jag gissar att ni som jag njuter av det fantastiska vårvädret. Men nu lovar jag att försöka bilddokumentera lite mer. Så I'll be back:)

onsdag 20 april 2011

Inte särskilt imponerad




Jag provade Rachel Zoe for Lindex maxiklänning. Den var verkligen inte särskilt imponerande. Dålig passform och taskig tygkvalitet. Ibland undrar jag vad alla de här kändissamarbetena ska vara bra för (mer än det uppenbara att tjäna pengar).

tisdag 19 april 2011

Påsklov!

Japp nu är jag ledig, eller ja nästan i alla fall. Lite mail och lite telefon lär det bli som vanligt:)

måndag 18 april 2011

Lite otippat

Ja så var jag inte oskuld längre. Allsvenskfotbollsoskuld alltså. Självklart med de rätta accessoarerna. Dvs blåvit halsduk och rosatoppluva som det står Glenn på (bild kommer kanske imorgon:). Tyvärr förlorade Änglarna men kul var det ändå!

söndag 17 april 2011

Vem behöver balkong?

Ja när man har Slottskogen inpå knuten. Picnicfilten, matsäck, bok och Maken. Det blir inte mycket bättre än så:)

lördag 16 april 2011

To hell with it!

Nu har jag varit så himla duktig och nyttig i flera veckor men i går och idag har det gått fullständig käpprätt... I går blev det Ben & Jerry och tvårätters på restaurang och idag började Maken och jag dagen med brunch på Egg & milk. Amerikanska pankaces med lönn- och chokladsirap, bagels och milkshake och jag planerar att avsluta dagen med en riktigt pubhamburgare med pommes. Jag får väl springa dubbelt så mycket nästa vecka...

fredag 15 april 2011

För sån är lagen!

I dag har jag uppnått mitt första löpar mål. Jag har lyckats springa i en hel timma. DÅ får man ett glas champagne!

torsdag 14 april 2011

Mer bio

Så blev det torsdagsbio och nu har jag gråtit och skrattat åt Hur många lingon finns det i världen? Strålande film!

onsdag 13 april 2011

Duktig flicka?!

Jobbat, sprungit, styrketränat, dammat, dammsugit, torkat golv och städat toaletten. Visst är jag värd lite dator och tevetid nu:)

tisdag 12 april 2011

Vad gör man med en regnig och grå tisdagskväll?

Ja förutom bio då! Jo man tänder sisåsådär 1000 värmesljus, gör sig en stor kopp te och läser en riktigt bra bok i favoritfotöljen (eller ja jag har ju bara en och den är bara i väntan på att Maken ska komma ned med den som verkligen ska vara här...men ändå(en främling)).

Återupptar tisdagsbio!


Jaja sist på jorden men icke desto mindre har jag nu äntligen sett Black Swan och tur var det för åhhhh så bra!

måndag 11 april 2011

A good advise you just didn't take...?

Ja om någon undrat kan jag nu meddela att colalight och snickers (tillsammans med små rosa livräddare) är alldeles utmärkta som bot mot the headache from hell men fullkomligt värdelöst som mellanmål om man ska ut och springa efter jobbet. Frågor på det?

söndag 10 april 2011

En söndag...

Inte mycket att skriva om egentligen men en promenad, shoppa löparskor till Maken, packa, hämta sönerna. Typ så!

fredag 8 april 2011

Socialt mediafreak!

Och här sitter jag och facebookar, twittrar och bloggar och för säkerhetskull skaffade jag just ett konto på tmblr oxå...

torsdag 7 april 2011

Muttrar lite!

Ser en dokumentär om Assangeaffären och sedan nyheterna med långt inslag om polisingripande i Göteborg och jag blir irriterad på journalister som bara är intresserade av snaskiga historier och tyckare som bla använder Stig Larssons böcker som källa för hur svenska rättsväsendet fungerar. Ibland blir jag bara sååå trött.

onsdag 6 april 2011

Back to the roots!

Jag poppar poppcorn i en kastrull. Det har jag inte gjort sedan jag var typ 10 år. Och när jag gjort det insåg jag att jag bara har en kryddkvarn med salt och peppar blandat. Så jag kan tala om att det är inte så tokigt med poppcorn med salt och peppar:)

tisdag 5 april 2011

Trötter

Idag började min dag 04.50. Det är för tidigt. Om jag bara får sova till 6 så är det helt okej. Men före det tycker min kropp att det är natt fortfarande. Fast det kankse ändrar sig nu när jag börjar bli mer och mer som en pensio när det gäller sovtider:)

måndag 4 april 2011

I dag då?

Vaknade alldels för tidigt och tog en morgonpromenad. Duschade, klädde på, sminkade mig. Fick frukost på konferenshotellet. Hälsade på en generaldirektör och lyssnade på den samma. Åt lunch och fick en hejdåpuss på kinden av generaldirektören. Hade telefonmöte. Förberedde telefonmöte. Hade telfonmöte igen. Gick hem, bytte om och sprang en runda. Stretschade och duschade. Jobbade och åt, samtidigt. Kollade Project Runway och pratade med den ömma Modern i telefon. Diskade. Tog fram allt till i morgon eftersom taxin går kl 05.30. Har naturligtvis facebookat, twittrat och bloggat också:) Nu: telefonsamtal med Maken och sedan sängen! Dagens soundtrack: Stacy Kent- Dreamsville

söndag 3 april 2011

"...hands down or cheeks up"

Det har en uppsida (kan man verkligen säga så? Det måste vara en direktöversättning! Men passar ovaligt bra just här) att promenera och springa i Götets löparoas nummer ett. För löpare har gärna löpartights och alltså kan man skåda en hel del snygga karlrumpor:) Och kvinnorumpor med för den delen, som man kan önska att man hade lika dan. Ytterligare en bra morot...

lördag 2 april 2011

Kan han ha rätt två gånger i rad?!

Ja Maken alltså. För han påstår att jag är besatt av underställ och när jag gjorde en liten inventering för tvätt (underställ är bra att ha när man promenerar och springer:) så kan jag konstatera att han nog har rätt. För jag äger inte mindre än 5 kompletta underställ. Det är ganska många:)

fredag 1 april 2011

Ett måndagsexemplar!

Det är vad Maken kallar mig och jag är rädd att han kan ha rätt. För inte nog med att jag har problem med min nacke just nu, ja och ont i benhinnerna förstås, för att inte nämna astma och migrän, så har jag fått ont i muskelfästen i vänster armbåge också. Eller jag tror i alla fall att det är det eftersom det påminner starkt om känslan jag hade i axeln när de muskelfästen var total pajj för ett par år sedan. Men det som inte dödar härdar så jag fortsätter envist att träna och möjligen, kanske att jag ringer sjukgymnasten som stack en massa nålar i min axel...