onsdag 29 juni 2011

"Det är inge synd om oss"

är en stående kommentar just nu. Och inte längtar vi hem heller. Fast sönerna saknar jag förstås. Och lite det vanliga blogglivet;) Men som vanligt kan ni läsa på vår reseblogg om ni saknar mig:)

lördag 25 juni 2011

Vaddå midsommar?

Ja för den är väl ändå slut där hemma vid det här laget:) Vi har istället tagit en tur på Missisippi, gått i Bo Kaspers fotspår och ätit godaste pizzan ever (så här långt i alla fall). Och eftersom vi tog en barrunda igår har jag nog druckit ett par liter cola också;P

onsdag 22 juni 2011

Men det visste jag ju egentligen!

Vit sand, mycket vit sand, blåsigt hav och sol rakt upp på himlen= lite bränd lite här och där (trots att jag smörjde med solfaktor sjuttioelva).

tisdag 21 juni 2011

I Amerikat

Här leker vi turister hela dagarna och så här långt har det bara varit toppen helt enkelt. Det är varmt som tusan och ju närmare öknen vi kommer desto varmare blir det väl :)
Förutom att vi saknar kidsen förstås så är det enda jag saknar en vettig frukost, redan! Hårt bröd, leverpastej och gott te. Och det lär jag ju överleva utan. Shoppingen hittills har resulterat i inte mindre än tre kylboxar varav noll kommer följa med hem. Fråga inte!!!!

fredag 17 juni 2011

Tröttkoma

Äntligen i Miami och jag vet inte om det beror på det stackars tre timmarna sömn de senaste 39 timmarna eller om Miami verkligen är som en enda stor sagostad. Ber att få återkomma i frågan!

onsdag 15 juni 2011

Om det skulle bli lite glest

...mellan inläggen alltså så kolla gärna in här! För där kan det hända att det är lite mer aktivitet de närmaste fyra veckorna:)

tisdag 14 juni 2011

Beige är också en färg

Om någon undgått att jag packar så kan jag tala om att det är på allvar nu! Och när (nästan) alla plaggen ligger i fina "små" högar upptäcker jag att allt är vitt, beige, blått och punderrosa. Färg är uppenbarligen överskatta i min garderob.

måndag 13 juni 2011

I packningsmode

Såhär nära inpå avresan är det en utmaning att klä sig. Eftersom packlistan ännu inte är ristad i sten vet man inte riktigt säkert om ett plagg ska stanna hemma eller följa med på resa. Så dagens klädval blir lite knepigt. Och då kan det hända att man har på sig en vit blus med korta puffärmar (med en svart bh under)och en svart vid volangkjol. Och då kan det hända att man inte riktigt känner sig som själv men det visar sig att man dör inte av det.

Packhjälp!

Ja från matchnings- och packgurun själv. Spana in Lindas toppentips till min jumpsuit!

söndag 12 juni 2011

Om ni undrar vad jag gör...

Firar midsommar (!), skriver packlistor, jobbar (fast det är söndag), klipper gräs, provpackar resväskorna, väger resväskorna, undrar hur mycket jag glömt skriva på packlistorna, undrar om jag verkligen behöver ha så mycket grejor med mig osv...

torsdag 9 juni 2011

Skräckexempel eller yet to come!




För er som ibland tänker att lite lockar vore trevligt (och såhär kommer jag väl se ut hela USA-resan).

onsdag 8 juni 2011

Jag vill ha Rut!

Trots att jag bara är jag i Lilla Lägenheten hatar jag att diska. Kan inte någon bara komma och fixa det åt mig?!

tisdag 7 juni 2011

måndag 6 juni 2011

Självinsikt!

Bloggen kan faktiskt ge en ett visst perspektiv på sig själv. För om man bortser från bioinläggen kan man konstatera att man uppenbarligen är en klantfia. Man springer , ouppvärmd, med skadat ben, man bränner sig i solen och man glömmer sladdar. Skärpning står nu på schemat.
Och man kan med fördel bytas ut mot jag.

söndag 5 juni 2011

Någon dags doja?

Jag hade fotat skor någon dag här när jag som vanligt glömt sladden till fånen hemma. Och nu kan jag inte hitta bilden. Så nu blir det ingen dags doja. Så jag kan helt enkelt inte hänga på senaste bloggtrenden. Sorry for you liksom eller for me...

lördag 4 juni 2011

Dumma mig!

Jag försökte mig på en quick fix med solbrännan igår (inte helt planerat men ändå, en främling) och det var inte någon god idé. Jag är vackert mörkröd lite varstans och mest på ryggen. I dag är den ultimata klädseln burka!

torsdag 2 juni 2011

Jo men det blev torsdagsbio oxå



Och Johnny Depp i ett par timmar och sjöjungfrur med vampyrtänder. Jag känner mig hyggligt nöjd;)

Det blev ju bio tisdag



Ja jag har sett von Triers Melancholia. Och man får inte vara på gränsen till en depression när man går och ser den för då är det nog kört. Svart som natten är den. Men bra, fast konstig.