onsdag 31 augusti 2011

Onsdagsfundering

Har just tryckt i mig torkade ananas, papaya, mango eller vad det nu kan vara som är gult, orange och rött. Och undrar nu hur mycket socker det är, egentligen? Och om jag överhuvud taget kommer kunna sova i kväll så sockerhög som jag är?!

tisdag 30 augusti 2011

Biotisdag

Captain America och jo då det är en typisk serietidningsaction. Och eftersom jag har "a thing" för armar så blir det den här bilden.
Ja och så har jag lovat Linda K en bild på frisyren (som ju inte är någon frisyr bara långt som blivit liiite kortare:)
Uppdatering: Men oj vad stor jag blev! Men det får ni leva med, för det gör jag...eh nej jag menar för jag orkar inte ladda upp bilden en gång till;P



måndag 29 augusti 2011

söndag 28 augusti 2011

Tröttmössa!

Hmm jo utväxten är borta och hela 5 cm åkte bort;) Sedan var det tjejfest på kvällen. Och det var synnerligen trevligt. Lite för trevligt om jag ska vara ärlig...

fredag 26 augusti 2011

Äntligen!

I morgon ska the utväxt from hell bort. Och jag tror faktiskt att jag ska våga mig på att kapa av ett par centimeter också. Något man inte gärna gör när håret är på utväxt. Call me daredevil:)

torsdag 25 augusti 2011

Lycklig hotellgäst



Som den luttrade hotellgäst jag är är jag inte särskilt lättimponerad. Men Mornington i Stockholm passar mig utmärkt. Rummet är mysigt och fullt av små bra att ha saker som t ex öronproppar. Badrumsartiklarna kommer från Face och det ligger chokladpraliner från Chokladfabriken i kylen:)

tisdag 23 augusti 2011

Jo men det var ju genomtänkt..not!

Jag ska ju träffa ett gäng fantastiska Donnor i morgon kväll på bloggträff. Och jag kommer direkt från Götet. Har jag tänkt ut en passande bloggträffsoutfit? Nope!

måndag 22 augusti 2011

Hjärntvätt funkar uppenbarligen!

Japp för på något underligt vis har jag nu avnjutit min andra allsvenska fotbollsmatch på Ullevi. Och haft roligt. Tänk att man skulle bli fotbollssupporter på gamla dar:)

söndag 21 augusti 2011

Garderobstankar!

Tänker jeans, Mollyblus, stora markerade glasögon och stram håruppsättning. Kan tänkas att det blir en bild på det.

lördag 20 augusti 2011

Kökstjänst

Smörgåstårtor, kladdkakor, cakepops, cupcakes, kantarellpaj. Nu jädrar ska 18-åringen firas:)

fredag 19 augusti 2011

Rosa plysch!

Japp jag har just varit och handlat på Konsum i rosa plyschbrallor och grå sliten collegetröja.

torsdag 18 augusti 2011

onsdag 17 augusti 2011

Gamla kläder!

Ja jag vet att garderobsbilden är supergammal. Och nu har jag bara Phonen här i Götet så det blir förmodligen inget nytt förrän till helgen.

Exotiska kusiner!

Det har varit lite taskigt med uppdateringar här de senaste dagarna. Och det beror på sånt som jag inte brukar blogga om. Fast nu gör jag det ändå. Vi begravde svärmor i går. Efter långtids sjukdom. Fast det var egentligen inte det jag tänkte skriva om men det behövdes som inramning, för svärmor var Same. Så det kom ner ett gäng släkt från norraste norrland. I sina samekoltar och med sin trevliga samiska klang på rösten. Och berättade att kusinerna till Maken gärna ville att vi skulle komma upp så att de fick träffa sina exotiska kusiner från södern:)

måndag 15 augusti 2011

Gillar äpplet

Äntligen har jag skaffat mig en Mac. Om än en liten en. Valet stod mellan en iPad och en Macbook air och till slut blev det en air. Och jag är såååå nöjd! Så nu håller jag på och vänjer mig vid min egen lilla Mac.

lördag 13 augusti 2011

Festivalar!




Tänk så fel man kan ha! Vädret är toppen. Stövlarna får stanna hemma och klänningen är på! Stämningen är fantastisk och festivalmaten äcklig. Precis som det ska vara med andra ord:)




torsdag 11 augusti 2011

Meeen hallåååå!

Jag ska på Way out West i helgen och alla vet ju att på festival har man gummistövlar och söt liten klänning. Jag kommer frysa rumpan av mig! Men gummistövlar blir perfa!

Dagens detalj!


Nerifrån och upp: Humanity for all, Hultqvist, Humanity for all och ett från en liten butik i Götet som jag inte kommer ihåg vad den heter och under är min maxiklänning från Ellos.


onsdag 10 augusti 2011

Missförstå mig inte nu...

för jag gillar mitt jobb. Så mycket att jag gärna åker 40 mil enkel resa för att ta mig dit. MEN, och det här skriver jag ju om någon gång varje år;), nu är jag i en sån där period igen när jag önskade att jag hade ett mer kreativt jobb. Eller jag skulle nöja mig med ett jobb i kreativ och skapande miljö. För om jag ska vara realistisk så är ju en mina starka sidor att se problem och lösa dem. Jag är en fixare och organisatör helt enkelt och det kan ju vara väldans bra för dem som jobbar kreativt:)

tisdag 9 augusti 2011

Linda som Linda!

Jag måste ju testa att göra ett vänskapband nu när alla Lindor gör det. Och jag vet inte riktigt vad som hände, lite snett och vint såg det minsann ut uppspänt på kudden.



Lössläppt däremot så snurrade det ihop sig fullständigt och skavankerna syns inte ens längre;)

Väntar på flyt...

i löpningen. Efter skadeuppehållet är benen tunga som bly och luftrören som sugrör. Men jag får väl ta och lägga på lite benstyrka och springa lite oftare så ska det nog ordna till sig:S

söndag 7 augusti 2011

Ständigt dessa mockaboots...

Slå mig inte nu men jag ser faktiskt fram mot lite höstigare väder så att jag kan få plocka fram mina mockaboots igen!

Ännu en doja


Träsko från Rizzo och strumpor från Lindex

fredag 5 augusti 2011

"Äcklig gubbe" magnet!

Japp det är my middle name. Och då menar jag inte äcklig som i blottarsnuskig eller så utan just äcklig som i skitig och luktar illa äcklig. Och de verkar dyka upp så fort jag ska äta också. I måndags när jag skulle äta lunch i Slottskogen kom det en riktig alkis/uteliggar gubbe och satte sig precis bredvid mig och inte nog med att han var skitig och luktade illa han kedjerökte också. I torsdag när jag satt och åt lunch kom det en gubbe och började äta av maten jag just städat bort från mitt bord till bordet bredvid och han var inte precis fräsch han heller. Jag tappade definitivt aptiten. I dag när jag satte mig på tåget och började duka upp min lunch satte sig en gubbe med platsbiljett bredvid mig och luktade som om han sovit i en askkopp. Garanterat en bra bantningskur kan jag lova.
(och ja jag vet att det är synd om alkisar och uteliggare men det hjälper ju inte min aptit direkt)

torsdag 4 augusti 2011

Också något slags rekord!

I dag har jag överträffat mig själv i missmatch av mönster. Kolla själva!



Blommig klänning från H&M, leopardmönstrad dator-ryggsäck från Ordning och reda och rutiga converse. Ja jösses...

onsdag 3 augusti 2011

Något slags jävla inlägg...

Japp det var precis vad jag tänkte, alltså "något slags jävla inlägg ska jag väl få till". Fast jag vet inte jag. Det går sådär som ni märker. För just nu har jag så viktiga frågor i huvudet som: kan man verkligen dricka varmt te när det är såhär varmt, vad har egentligen hänt med Alexander Skarsgård frisyr och var hittar jag den ultimata festivalklänningen? Så har någon något svar på någon av frågorna så berätta gärna!

tisdag 2 augusti 2011

Tusen repriser!

Jo jag gillar ju det här med att titta på teve (och blogga, facebooka, twittra och virka eller nåt samtidigt). Men nu får det banne mig vara slut på all värdelös sommarteve. Tusen repriser och allsång till höger och vänster!

måndag 1 augusti 2011

Hot= sexig?

Not so much! Inte här hemma hos mig i alla fall. För även om antalet klädesplagg är ytterst få så är känslan mest klibbig, svullen och lite småäcklig! Att vara sexig i väldans varmt väder, ja det hålls de bara med på film...