lördag 31 december 2011

Slutet och början!

Förbereder slutet. Som vanligt med våra resvänner. Och början lär som vanligt bli i soffan med cola och ostbågar gissar jag. Maken framför Ivenho och jag ser Sound of Music;)
Gott Nytt År!

fredag 30 december 2011

Summera?!

Ja jag är ju nu en gång för alla inte så mycket för det här med att summera men 2011 fortsatte jag att åka långt till jobbet, trivas i min lilla lägenheten, ha snygga naglar och vara blondin. Jag gjorde drömresornas drömresa och var på mitt livs första musikfestival. Jag upptäckte en massa ny musik och läste en hel mängd bra böcker på engelska. Jag sprang längre och oftare än vad jag någonsin trodde var möjligt för mig att göra.
2012 tänker jag se ännu fler filmer på bio, läsa fler böcker, gå på musikfestival och åka på ännu okänd bilsemester. Jag tänker springa ännu mer och längre. Kanske till och med något lopp?

torsdag 29 december 2011

Men vad gör man då...

Jo man ser matinéfilmer till frukost. Friserar och naglar till sig. Läser glossiga magasin och julklappsböcker. Äter alldeles för mycket choklad.

onsdag 28 december 2011

Blonds have more fun!

Japp jag är tillbaka bland de ljusblonda. Och väldigt nöjd med det! Nu funderar jag allvarligt på om jag ska prova den beryktade balsammetoden. Den som lever får se.

tisdag 27 december 2011

Hata mellandagsrea

På allvar alltså. Den som kom på mellandagsrean borde skjutas. Bara en massa skräp och folk som sliter i allt. Det finns inget som helst shoppingnöje i det. Oavsett hur billigt det är. Jag brukar undvika shopping helt och hållet under de här dagarna. Men Maken drog på innebandy cup med strömsladden till Macarna. (jaja vi har bara en här den andra är kvar i Götet) Så jag tar den poppuläraste bussen i stan (det måste det vara så mycket folk som det var på den) till det stora köpcenterområdet med de stora elkjedjorna. Men inte  fan finns det någon strömsladd på någon av butikerna. Fast de inte är på rea. Så nu har jag förmodligen betalat det dubbla på Macstoren men där var i alla fall ingen rea och inte slut på allt! Och jag har ström!

söndag 25 december 2011

Tur man är ledig länge!

För själva julhelgen är banne mig ingen vila. Julafton i Tuna i går. Junior gjorde en matlådebeställning att ta med till Norge så idag lagar jag köttfärssås, chili och köttbullar. Äppelpaj till dagens middag i Tuna. I morgon skjutsar vi sonen till Strömstad. Sen ska jag vila... Kanske. Eller också ska jag ge mig ut och använda min nya pulsklocka:)

fredag 23 december 2011

Klar!!!!

Så nu önskar jag alla mina söta bloggläsare en riktigt
GOD JUL!

Vi komma vi komma från...

olika delar av norden och är faktiskt samlade hela familjen över julen.
Så det gör inget att vi inte orkar jaga julgran över hela stan. Vår julgran kan få stå kvar i skogen helt enkelt:)

onsdag 21 december 2011

I solemnly swear...

Att nästa år ska jag vara ledig mer än en dag före julafton. Här sitter jag i Götet med massor med tid för händerna och 1000 miljoner saker att göra i Gurkstan. Sk*t dåligt planerat av frun måste jag säga!

Jo men det är ju trevligt!

Någon, alternativt några, i min omgivning tycker att det är en strålande idé att övningsavfyra lite nyårsfyrverkeri mellan husen vid så där kvart i ett snåret på natten. Och alla gillar välfyrverkerier??!!

tisdag 20 december 2011

Också en tisdag

Kokar glöggen och bränner tungan. Undrar hur f-n jag ska få med all packning hem på torsdag och längtar hem. Tröstar mig med struvor och Jamie Fraser.

måndag 19 december 2011

Äckelvarning!

Jo men vi gör en reklamfilm där vi visar vad en mun får utstå under en dag. Det blir toppenbra på alla 50 tums HD-bilder folk har hemma. Inte äckligt eller så alls!

lördag 17 december 2011

torsdag 15 december 2011

Det blir som det blir...


nu är ju kameran i hemstaden och ni minns ju vad jag sa om sladd (duh förra inlägget ju) så här kommer en bild på trave i kasst ljus och taget med instagram.













Lite högre trave än i huset och lite mindre homogen!

onsdag 14 december 2011

Ja alltså det här med ny teknik!

Det gör en lat det är vad den gör. Numer är det ett elände att få upp bilder på bloggen från kameran. För det krävs ju en sladd. Om jag använder ajfånen behövs ju inte det. Men bilderna blir sämre...

tisdag 13 december 2011

Enough already!

Inget mer regn nu! Jag vill ha snö! Så det blir lite ljusare och mindre blött. Väder stör mig inte så himla mycket men blöta fötter är oerhört irriterande.

måndag 12 december 2011

Travar!








Ja hur går det med travandet, egentligen. Ja den är ju inte superhög, men till skillnad från Katarina så slänger jag inte mina glossiga magasin, däremot travar jag både i huset och i lägenheten så det går sakta framåt. Så här ser traven ut i huset!

söndag 11 december 2011

Rumpa i Chaps

Cowboys and aliens är en hyggligt kass film men Daniel Craigs rumpa ser väldigt snygg ut i chaps...


fredag 9 december 2011

Inte dagens kanske men detalj

Inget nytt under solen men icke desto mindre snyggt:) Humanity for all, sameslöjd och Filippa K

torsdag 8 december 2011

Wish I was the moon tonight

Jag har en alldeles speciell relation till månen. Den känns som min himlakropp på något vis. Jag brukar titta  upp mot den och skicka hälsningar till när kära som inte finns här mer eller vänner långt bort. Särskilt när det är fullmåne.

onsdag 7 december 2011

Lyssna på mig nu!

Ja  nu tar jag mig själv i örat. Det är verkligen dags att röra på fläsket nu, okej?! Från och med i morgon är det tillbaka till gamla rutiner igen!!!!!

tisdag 6 december 2011

Trångt om saligheten

I dag skaver det inte så mycket. Nu är det bara kläderna som känns trånga eller snarare är trånga och inte kan jag skylla på fuktiga garderober heller. Halvera födointaget och dubblera rörelserna? Jo men det är ju en strålande idé under årets mesta godis och mathögtid!

måndag 5 december 2011

The lord works in mysterious ways

Det stretar och skaver. Det kliar och stör. Vad? Jag vet inte. Jag vet bara att huden och ögonen är extra känslig och humöret lika så. Varför? Jag har inte en susning här heller. Jag behöver nog lite ledigt helt enkelt. Jag dövar med varm glögg aningens för mycket godis. Träning kan eventuellt hjälpa. Ska nog testa det:)

söndag 4 december 2011

Äsch också!

Har precis läst ut Dödsängeln av Mats Ahlstedt. Och jag såg fram mot en deckare som inte utspelade sig i Stockholm. Men det var helt onödigt för den var verkligen inte mycket att hänga i julgranen (och alltså inte heller att slå in och lägga under granen). Beskrivningar av miljöer som känns påklistrade, människoskildringar som är alldeles bort i tok, relationer som är helt osannolika och för en van deckarläsare stod det klart redan i början av boken vem som var mördaren. Ja fler böcker i den serien behöver jag definitivt inte läsa och ni behöver inte ens läsa den första:)

Skitgris!

Kan konstatera att även om det bara är jag i Lilla Lägenheten så blir det rätt skitigt. Men det är klart om man envisas med att äta knäckebröd och croissanter kan det inte bli annat än smuligt på golvet.

lördag 3 december 2011

Vem var det som kastade?

Eller snarare vem var det som bestämde att sean banan, mange schmit och di leva skulle ha med jullåtar på absolut christmas-skivan? Den människan borde skjutas eller nåt!

Tonåring eller pensionär?

Är helt ensam i Lilla Lägenheten i helgen. Jag har aldrig bott själv. Så frågan är nu: Ska jag känna mig som om jag nyss flyttat hemifrån eller som en pensionärstant som överlevt sin man?

torsdag 1 december 2011

Rädda Dagmar!

Jag lyckades tippa en hel talrik kallskuret, Jansson och kladdiga röror i knät. Men där fanns också en bit duk och en rejäl servett. Jag fick inte en endaste lite fläck på min klänning!!!!!