tisdagen den 31:e januari 2012

Det blir sämre innan det blir bättre...

På bussen hem reser sig en ung tjej och erbjuder mig sin plats. Nu har jag två alternativ att fundera över här; antingen tyckte hon jag såg så gammal ut att jag behöver sitta, typ pensionärsgammal, eller också trodde hon att jag är gravid. Jag hoppas på de senare för det kan jag ju åtminstone göra något åt...

måndagen den 30:e januari 2012

Fortsätter med det vinnande konceptet

Japp jag kör på de två, eller är det möjligen tre, F:n. Fet, Förkyld och, rödnäst och dan, förmodligen Ful också.

söndagen den 29:e januari 2012

Überless!

Vaknar med ont i halsen, igen. Lagom när bihåleinflammationen börjar ge sig. Jag tror bestämt att jag varit förkyld i 1,5 månad snart. DET RÄCKER NU!!!!

lördagen den 28:e januari 2012

Bloggeri och bloggera!

Hur är det möjligt att det inte finns en endaste liten bra film på tv. Varken fredag eller lördag. Är det inte då de borde visa de bästa filmerna liksom?

fredagen den 27:e januari 2012

En helg i januari

Fredagsmyser med Maken, dvs äter ostbågar och sura godisar bredvid Maken i soffan. I morgon åker vi en 110 mil och hämtar hem Junior för ett par dagar.

torsdagen den 26:e januari 2012

I want to go traveling again

Junior ska till alperna så Maken och jag letar billiga flygresor och jag blir så himla sugen på att ge mig iväg på resa igen. Vart som helst nästan!
Nåja vi har i alla fall köpt biljetter till Way out West:)

onsdagen den 25:e januari 2012

Man kan inte ha för många röda skor!

Så jag tokfyndar ett par riktigt höga mockaklackar med slejf på Rizzo!

tisdagen den 24:e januari 2012

Tisdagsbio!

Simon och ekarna. Lillebror Skarsgård är riktigt bra och Helen Sjöholm är strålande.

söndagen den 22:e januari 2012

Den där balsammetoden!

Inne på 4:e veckan. Och det börjar verkligen fungera. Hårbotten har slutat klia och lockarna är ofrissiga och, just det, lockiga. Och håret känns rent och fräscht. Nyfiken? Läs mer här och om du vill testa kom ihåg att ha tålamod:) Håret beter sig lite olika så testa vad som är bäst för dig. Jag använder Body Shops rainforest balsam och wella hårgelé. Ingen inpackning och inget balsam kvar i håret. Det funkar bäst för mig. De första veckorna var jag tvungen att använda shampoo varannan gång jag tvättade håret. Då använde jag (ett godkänt sista shampoo) head and shoulders för känslig hårbotten.

lördagen den 21:e januari 2012

Positivt överraskad!

Såg Girl with the dragon tattoo och blev positivt överraskad. Faktiskt lika bra som orginalet.

fredagen den 20:e januari 2012

Har identifierat en brist!

Eller faktiskt flera. Min garderob saknar djurmönstrat, paljetter och maxiklänningar. Jag behöver en plan!

torsdagen den 19:e januari 2012

Once upon a time

Ännu en tv-serie att sluka. Än så länge gillar jag häxan bäst. Det kan inte vara något gott tecken...

onsdagen den 18:e januari 2012

Lilla julafton

Kommer hem till hemstaden och inte mindre än tre glossiga magasin ligger och väntar på mig. Ser framför mig läsfotöljen, jättekoppen te och en pläd över fötterna:) Helgen är räddad.

tisdagen den 17:e januari 2012

En drömväska

Imorgon flyttar den här sötnosen hem till mig:)

måndagen den 16:e januari 2012

Om man är lite uppmärksam

...kan man konstatera att jag ser hemskt sur/uttråkad/trött/sliten ut på garderobsbilden (som förresten borde bytts ut för länge sedan) men låter inte mig förleda er att tro något annat. En bild ljuger aldrig...

söndagen den 15:e januari 2012

Svart är det nya svarta...

Packar veckans outfits. Måndag svart polo, svartbruna byxor, brun kofta. Tisdag svarta byxor, svart tisha (med texten rout 66:), svart kavaj. Onsdag svartbruna byxor, svart linne svart genomskinlig blus. Ja ni fattar... Svart är uppenbarligen det nya svarta!

lördagen den 14:e januari 2012

Sherlock hemlock

Så nu har vi äntligen sett Sherlock Holmes och vad nu tvåan heter mer. Och den var ungefär som den första och det kan ju vara roligt en gång men två, njae... Och inte var Noomi Rapace särskilt imponerande heller tyvärr. Jag tyckte hon var strålande i Män som hatar kvinnor men inte i den här filmen. Fast det är klart för att nyss ha lärt sig engelska var det hyfsat.

fredagen den 13:e januari 2012

Fotöljrumpa

Envis infektion det här. Så idag sköter jag livet från fotöljen. Och tycker synd om mig själv. Och är sugen på hämtmexmat. Men bilen (och Maken) är i Örebro så jag får klara mig utan.

torsdagen den 12:e januari 2012

Märkliga människor

På bussen idag: You have very small feet but you're not chinese.
Och det hade han ju rätt i...

onsdagen den 11:e januari 2012

Så mycket sämre...

att jag jobbat hemma idag. Så jag kan gå och lägga mig emellanåt och så kan man titta på matiné samtidigt. Gilla på matiné-filmer!

tisdagen den 10:e januari 2012

Bättre?

Näe inte märkbart. Så jag dricker kopiösa mängder te och har tillräckligt med kläder på mig inne för att vara ute i mängder av minusgrader.

måndagen den 9:e januari 2012

Nä men vilken överraskning!

I eftermiddags snöade det så vackert men nu är ordningen återställd och regnet sköljer ner över Götet. Och det känns liksom passande när kroppen värker och bihålerna verkligen inte är att leka med.

söndagen den 8:e januari 2012

Bedagade skönheter

Vardagen närmar sig med stormsteg och lite kluva känslor. De fantastiska partynaglarna känns en aning malpalcerade. Dygnsrytmen är helt uppåt väggarna. Kan man få jetlag av lång ledighet? Outfit-listan inför den kommande arbetsveckan är svart. Jag kanske måste pigga upp det med en orange klänning. Om jag nu får ner den oformliga helgkroppen i den...

lördagen den 7:e januari 2012

Ljus och kyla

Solen skiner vackert, men inte särskilt varmt, och jag sitter här och funderar på om jag ska orka palta på mig så mycket kläder att jag kan ta en promenad i kylan. Den nedrans kylallergin är värre i den här vintern är förra av någon märklig anledning. Man kan ju tycka att det borde varit tvärt om.

fredagen den 6:e januari 2012

Och alla undrar förstås...

hur det går med balsammetoden. Ja jag vet inte riktigt. Det är sant att min känsliga hårbotten inte kliar så mycket men håret är egentligen bara hyggligt snyggt när det är alldeles nytvättat. Men jag har ju knappt hållit på en vecka så jag ger det ytterligare lite mer tid innan jag ger upp.

torsdagen den 5:e januari 2012

Klädinspireras!

Såg kronjuvelerna och blev inspirerad av den Fragancia som Alicia Wikander spelar och så hetstittar jag på Project Runway. Det vore ju kul att lyckas med ett klädinspirationsinlägg. den som lever får se:)

tisdagen den 3:e januari 2012

Fortsätter jullova

Shoppar med svägerska med dotter i Stockholm. Äter middag med hela svärfamiljen:) Tänker avsluta kvällen med Kronjuvelerna och sedan sällskapa med Jamie Fraser i sängen...

måndagen den 2:e januari 2012

Det är ledigt!

Sover lagom länge på en måndag. Testar balsammetoden, återkommer med resultat senare. Lunchar med Maken, knallar runt på Mio och hittar ingenting, knallar omkring på IKEA och kommer hem med värmeljus (och lite annat). Tittar på Harry Potter och dödsrelikerna. Typ så.

söndagen den 1:e januari 2012

Dissar Ivenho

Japp, Maken sover till Ivenho och jag har njutit av Sound of music. Jag tvivlar starkt på att någon orkar hämta hämtmat eller laga något så vi äter rester idag och ostbågar och alldeles för mycket godis. Men det är ju måndag i morgon. Världens bästa börja nytt liv dag:)