söndagen den 30:e september 2012

Bokmässedagen i bilder

Traditionsenlig fransk frukost, knökfull, supertrång mässhall, söta Cecilia på scen och kändisspan i hotellobbyn!


lördagen den 29:e september 2012

Böcker ftw

Det är bokmässa! Brb!

torsdagen den 27:e september 2012

Hur blev det så här?

Köper ny diskmaskin och fantastiskt skön ny säng. Och ändå står jag här och diskar för hand och sover i jädra IKEA säng. För både diskmaskin och säng är 40 mil bort. Hur tänkte jag här egentligen?

tisdagen den 25:e september 2012

Jo det blev lite randigt

Ett par sjalar och ett par handskar men inget annat.

måndagen den 24:e september 2012

Jobbskor

Läser om skor på jobbet hos Spader Madame. Och tänker på mina egna skor på jobbet. Vi ska snart flytta på jobbet, ja igen. Och alla håller på och ojar sig över eget rum och inte sitta i landskap och inte dela rum. Själv bryr jag mig inte ett dugg. Mitt största problem är var jag ska ha mina skor om det bara blir gemensamt kapprum och ingen egen garderob. Jag tror inte kollegorna uppskattar att jag har åtta par skor i sagda kapprum...

söndagen den 23:e september 2012

Födelsedagsoutfit


I går firade vi morfarn på landet och den största av småkusinerna (som inte är så liten längre, fjortis blev hon:) Och så här ser alltså den berömda madrassjackan ut.
(ja och ursäkta röran i hallen:)

onsdagen den 19:e september 2012

Kanske inte riktigt samma...

Jag  mötte Lassie eller i alla fall Glenn Hysén utanför stationen idag. Kanske inte så konstigt när man befinner sig i Götet. Han gillar uppenbarligen blondiner;)

tisdagen den 18:e september 2012

Det börjar skymma tidigt nu

Och inte gör dig mig nåt. Det har varit en omväxlande sommar. Med flera lyckade semesterresor men också tråkigheter som begravning och sjukdomsbesked. Så nu är det inte så dumt att krypa in till tända ljus och koppar med varmt te. Och inte gör det något att promenader i höstig natur känns direkt upplyftande för själen liksom:) Jo jag gillar höst...också.

söndagen den 16:e september 2012

Men naglarna då?!

Ulrica hade egna idéer förstås :)

lördagen den 15:e september 2012

Och så blev det lördag

Vaxar benen, köper diskmaskin och tänker minsann äta middag på lokal även denna lördag.

fredagen den 14:e september 2012

En fredag!

Diskmaskinen går sönder och ugnen är så skitig att jag måste skura den innan det går att göra pizza i den. Maken är på afterwork och sonen hemma och vänder. Härlig fredag måste jag säga!

torsdagen den 13:e september 2012

Jag har slutat!

Ja nästa i alla fall. Att titta på tv alltså. i alla fall vanlig hederlig tv. Numera är det mesta via datorn och gärna i form av serier.

tisdagen den 11:e september 2012

Grava I-landsproblem!

Funderar på naglar. Just nu utväxta kopparglittriga spetsigtrundade. Så, svarta franska korta kantiga? Långa spetsigtrundade naturella? Eller också kanske Ulrica har något hon vill testa och jag behöver inte tänka alls?!

måndagen den 10:e september 2012

Madrassjacka och vinterkappa

Tänkte att en sån där supertunn dunjacka vore nog en bra investering. Maken höll på att garva läppen av sig när jag kom hem med "madrassjackan". Nåja den är från Filippa K så lite kreddig är den väl i alla fall ;) (ja fast min är svart dårå)

Ja så fick jag för mig att en ovesizead, trekvartsärmad kappa vore ju inte så dumt så en rackare från Monki fick följa med hem (fast den hittade jag inge bild på:)

söndagen den 9:e september 2012

Det har sina fördelar

att känna kocken när man går ut och äter. Vi fick både dubbelförrätt och efterrätt som var som ett helt dessertbord. Idag är jag mätt:)

fredagen den 7:e september 2012

Home is were my heart is!

Och det tillhör förstås min familj:) Så det är skönt att vara hemma igen även om en av sönerna fattas. Men det får man vänja sig vid.

torsdagen den 6:e september 2012

It's the little things...

Som att hitta den perfekta stekpannan till en tvåäggsomelett;)

tisdagen den 4:e september 2012

Det är tisdag!

Så självklart ösregnar det när jag ska promenera hem. och då har det inte regnat på hela dagen och så fort jag kommit innanför dörren slutade det. Tisdag I tell you!

måndagen den 3:e september 2012

Mer dramatik än nödvändigt!

Har the headache from hell hela söndagen. Överdoserar förmodligen både migränmedicin och diklofenak. Sover bort halva dagen och kan naturligtvis inte sova på kvällen. Tågar till jobbet efter en 3-4 timmars sömn. Tåget är naturligtvis försenat. Huvudvärken har gjort att de excellfiler och diagram jag borde producerat på söndagen inte alls blev producerade så det är lite bråttom. Skippar lunchen men får ändå inget gjort eftersom en kollega får något slags anfall. Krampar, är okontaktbar och slutar för en liten stund att andas. Väntar alldeles för länge på ambulans. Kollegan återhämtar sig något men får ändå följa med ambulansen. Huvudet tycker inte alls att det här är någon kul idé. Och det är lite svårt att fokusera. Så nu ägnar jag kvällen åt diagram. Man skulle kunna tro att det var tisdag!

lördagen den 1:e september 2012

Allt eller inget?!

Just nu är det verkligen inget. Hänger i soffan, sängen, schäslongen, fåtöljen tillbaka i soffan. Nåja snart blir det allt igen:)