onsdag 31 oktober 2012

Stockholm i mitt hjärta

Tar en shoppingdag i storstan med svägerska med dotter. Man måste ju ta sitt ansvar som den coola fastern och lära tjejen att shoppa:) Och 11 år känns som en bra ålder att börja.

tisdag 30 oktober 2012

Jo men det var ju bättre

Vädret alltså. Kallt och klart. Men har jag någon som helst glädje av det? Nejdå. Tillbringar hela dagen i ett konferensrum helt utan fönster. Men i kväll har jag i alla fall månen som sällskap utanför fönstret.

måndag 29 oktober 2012

Jag en annan dag!

Det är paraplydödarväder i Götet. Så hela eftermiddagen går jag runt i blöta strumpor och skor. Byxorna är äckligt fuktiga och håret är ett enda trassligt krull. Väl i Lilla Lägenheten värmer jag torra strumpor så väl som fötterna på elementet och funderar allvarligt på att bosätta mig framför spisen med ugnen på. Fleecetröja är givet.

söndag 28 oktober 2012

Jag i dag!

Klockad kjol från Monki, bomullspolo från Cubus (av alla ställen) strumpisar från Åhléns och ormskor från Gina Tricot.

lördag 27 oktober 2012

Och ospännande

Vaxar till sig, skjutsar Make och jobbar. Så tråkig kan en lördag också vara. Just nu låter Finland riktigt lockande;)

fredag 26 oktober 2012

Det händer spännande saker

Ja vi har, äntligen, nytt mail och kalender-program på jobbet. Och när man kollar in sin nya kalender ordentligt upptäcker man att en Hans någonting har bokat Finland i min kalender 29 november till 2 december. Så jag ska tydligen till Finland den helgen med en okänd man. Kan bli spännande måste jag säga. Man undrar ju lite när exakt man ska åka och varifrån. Och vad ska man packa?

torsdag 25 oktober 2012

Och så gick en torsdag

Jobbar hemifrån (ja lilla lägenheten alltså) så jag inte ska smitta kollegorna. Och vid lunch trodde jag att jag inte jag skulle ha en chans att ta mig till jobbet i morgon heller. Och nu känner jag mig i stort sett frisk. Kan det verkligen gå så fort? Nåja, så jag städar ordentligt. Och packar förstås. Och tycker att det är himla skönt att det är fredag i morgon.

tisdag 23 oktober 2012

På hotell!

Nätverkar i Uppsala och bor följaktligen på hotell. Alldeles nyöppnat Radisson Blu. Kan jag verkligen rekommendera. Har dessutom en alldeles utmärkt pepparbiff i magen från Peppar Peppar. Kan jag också rekommendera:)

söndag 21 oktober 2012

Ja kanske lite då

Bättre alltså. För begravning är nog det värsta men kanonförkylning är inte särskilt kul det heller. I helgen har jag besökt tre platser. Sängen, soffan och fåtöljen.

fredag 19 oktober 2012

Skitfredag

Tänker snart gå och dra täcket över huvudet efter en dag med den tredje begravningen på drygt ett år. Det räcker nu!

onsdag 17 oktober 2012

Jo nog är det höst alltid

Antingen regnar det eller också blåser man bort. Eller i värsta fall både och. Det värker i kroppen och halsen är öm. Inte en löprunda så långt ögat når och kroppen skriker efter skräpmat och socker. Det här kan bara gå på ett sätt. Åt helvete!

tisdag 16 oktober 2012

F-ing tisdag?

Ja ska jag vara ärlig och det ska man ju så var måndagen faktiskt värre. The headache from hell slog till. Och det är sällan bra. Som tur är fick jag stopp på eländigt lagom till sovdags. Och så fick jag bekräftat att jag är en jäkel på att fejka... Kollega jag inte ser särskilt ofta dyker upp på jobbet:
Jag: Men halloj! Hur står det till med dig då?
Kollegan: Bara bra och hur du har det behöver jag inte fråga. Det strålar om dig!
Ridå!

söndag 14 oktober 2012

Väldigt mycket söndag

Det är grått, trots alla höstfärgerna. En söndag som gjord för gräsliga men bekväma mjukisbyxor, mjukaste bomullströjan, oändliga mängder koppar te och hajmaraton på discoverychannel.

lördag 13 oktober 2012

Jag ger dig Bootsen!

Behöver egentligen varma gåvänliga vinterskor, som tål väta. För vem vet hur den här vintern blir och halva tiden är jag ju faktiskt i Götet. Köper istället en storlek för stora ankelboots bara för att de är så förbaskat snygga. Från Topshop av alla ställen här i världen.

torsdag 11 oktober 2012

Gräsänka

Maken drar med jobbet till Lissabon (nej jag är inte avundsjuk, inte alls) och Minior tycker inte riktigt att hänga med Mamma är det häftigaste som finns en fredags eller lördagskväll. Så man får väl försöka roa sig själv så gott det går. Jag tänker senaste säsongen av TrueBlood, Game of Thrones och Supernatural. Jag kommer vara fyrkantig på söndag men det får man ta:)

måndag 8 oktober 2012

Men va f-n!

Lilla Lägenhetens hyresvärd byter teveleverantör och då måste man byta bredbandsleverantör också. Orka liksom!

söndag 7 oktober 2012

I'm back in black!

Höst och resväskans innehåll har nu endast en färg, ja nästa i alla fall, en mörkgrå tröja och resten svart, svart och mer svart!

fredag 5 oktober 2012

Tillbaka till 80-talet!

Maken har 80-talsafton på spotify och jag köpte en collegetröja med pingvinärmar idag. Var ska det här sluta...

torsdag 4 oktober 2012

Bra att ha grejor...

Ja vi köper som sagt säng och diskmaskin och i morgon är det dags att renovera elementen. Det är ju himla roligt att lägga pengar på sånt. NOT!

tisdag 2 oktober 2012

Det är så mycket man borde

och så lite som blir gjort. Så jag äter punchpraliner och skiter i det helt enkelt. Jag känner mig rätt lycklig i alla fall...