måndag 29 juli 2013

På't igen!

Idag? Packar igen för att dra på solsemester till Portugal. Och det innan jag ens hunnit halvvägs i bloggandet om Skottland. Hur ska det här sluta?!
Hur som, super tidigt i morgon bitti flyger vi till Faro och jag får ytterligare ett nytt land till min lista. Ja, det är Länder jag besökt - listan om någon undrar;)
Den här gången behöver jag inte ens ta höjd för kallt väder så det är lite enklare att packa än inför Skottlandsresan.

fredag 19 juli 2013

Ibland blir man förvånad

Skottland har varmaste sommaren på 7 år och här är vi. Jag kan väl lätt konstatera att jag har på tok för mycket kläder med mig. För vad sjutton ska man med fleecetröja, fjällrävenbrallor och regnkläder när det är 26 grader varmt i högländerna?

måndag 15 juli 2013

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jodå vi kom iväg och vi lyckades ta oss till London men sen kändes det som om Skottland var oerhört långt bort. Vi tillbringade ett helt dygn på Heathrow och började kännas som Tom Hanks. Och jag som haft så goda tankar om Brittish Airways kommer aldrig mer åka med dem frivilligt! Jag har också slagit världsrekord i köande. 8 timmar i en och samma kö är svårslaget i min värld:)

fredag 12 juli 2013

Nu är det nära

Packar in i det sista och efter lunch drar vi till Arlanda. Jag skriver självklart om Skottlandsresan på Provence- bloggen, länk finns i högerspalten. Ja och på Instagram förstås eigir heter jag:)

onsdag 10 juli 2013

Att veta sina begränsningar

Ni vet det här med folks sommarhus, fritidshus, stugor, landställen, torp what ever?! Ja vart jag än vänder mig så skrivs det om det just nu. Och jag får som lust att ha ett jag också. För jag gillar konceptet. Men så får jag ju nyktra till liksom. För vi kan ju inte ens ta hand om det stackars radhuset med tillhörande trädgård som vi redan har, Maken och jag. Dessutom har båda våra föräldrar fritidshus så...
Nej det får allt räcka med Lilla Lägenhetn i Götet!

tisdag 9 juli 2013

Nog är jag här alltid

Även om man kan undra ibland. Planerar semestrar så det stå härliga till. Skottland på fredag och två veckor framåt och sedan en vecka solsemester på Algarvekusten Portugal. Däremellan läser jag obscena mängder fanfic och lyssnar på country (japp du läste rätt, country!!!)
Om jag kommer bli bättre på att uppdatera bloggen? Ja vem vet. Den kommer inte att försvinna i alla fall:)