torsdag 27 mars 2014

Parlez vous francais?

Det gör inte jag! Inte mycket i alla fall. Jag kan möjligen beställa pommes från den lilla matvagnen vid stranden. Eller en kaffe med mjölk på café, vilket ju är helt onödigt eftersom jag inte dricker kaffe. Jag kan också tala om vilken stad jag är född i och DET har jag ju stor nytta av...
Detta till trots åker vi till Paris första helgen i maj. Jajamen det blev som jag ville på den punkten i alla fall! Det känns bra att starta årets utlandsresor med en helg i Paris och sedan följa upp det en månad senare med en dryg vecka i New York. Det här året artar sig rätt bra det också!

onsdag 19 mars 2014

Kändisspaning?!

Tillbringar veckan i Stockholm och möter Linda K på väg till tunnelbanan. Det räknas väl som kändisspaning eller hur?! :)

torsdag 6 mars 2014

Jag vill något!

Jag vill en hel massa just nu och inget av det har med jobbet att göra. Och det är inte så himla bra för arbetsmoralen om man säger så. Vad vill jag då?!
Jag vill dricka rosa cider och äta pinchos. Jag vill ströva runt på Paris gator i vårsolen. Jag vill ta årets första löprunda på en varm sandstrand. Jag vill köpa en rosa vårkappa. Jag vill vara blond igen. Jag vill ha bruna ben och fräknar på näsan. jag vill, jag vill ,jag vill...