söndag 5 augusti 2007

Bloggar, ketchup och jordgubbsbananer

På en av stadens stormarknader går jag bakom en grabb i 20-årsåldern som uppenbarligen nyss varit och köpt en meny 4 (eller nåt:-) på snabbmatsrestaurangen. Han bär alltså på två korvar med bröd och en stor dricka samtidigt som han klämmer fast mobilen mellan örat och axeln och skäller om de idiotiska ketchup- och senapsautomaterna som finns för att piffa upp korven. Han avslutar hela harrangen med att säga att det här borde man fan kunna blogga om...

Ja men självklart ska han göra det eller hur?! Det är väl det som bloggar är till för: allt mellan himmel och gjord, viktigt och oviktigt, djupt och ytligt.

Själv tänkte jag ha en lite filosofisk stund över mitt nya favorit godis (ja, jag är fast i sockerträsket igen. Det blir avvänjning när jobbet börjar. Lika bra att ta allt trist på en gång, haha) alltså...sura jordgubbsbananer. Hur f-n kommer man på att nu ska vi göra sura bananer med jordgubbssmak? Borde de inte vara sura bananer med banansmak? Eller sura jordgubbar med jordgubbssmak? Fundera på det ni!!!

Här kommer dagen klädval:
Favvoklänning från Rabalder, kofta från Bon A´parte och skor från Soft Gray. Och så fotlänk från Påhittiga Pärlhalsband förstås.

Inga kommentarer: