torsdag 10 april 2008

Engla!

Ja stackars tjej! Först var jag tvungen att stänga ner en stund och fundra över om jag skulle kommentera eller inte. Nu tycker jag i och för sig att hon blandar äpplen och päron (och jag försökte inte vara fruktsallad rolig!). Att skoja lite om hennes fruktsallad och att anklaga henne för att ha anorexia tycker jag väl inte är riktigt samma sak. Men om hon nu tar så illa vid sig kommer jag från och med nu sluta skämta om fruktsallad. Även om jag måste avsluta inlägget med att att dementera att fruktsalladskämten skulle ha något vare sig med hennes eller min egen vikt att göra :)

9 kommentarer:

Anna funderar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Petra sa...

Jag tycker inte heller det är roligt att skämta om Englas fruktsalladsvanor...faktiskt!

Jessika sa...

Ja vad säger man...

Camilla sa...

Jag kan nog le lite åt Engla ibland för att hon är så ung och känns nästan lillgammal. Men det är en ganska rå och elak ton på internet. Det är lätt att vara anonym och då är det väl också lätt att slänga ur sig elakheter. De som startar siter typ - hata Blondinbella, men herregud har man inte ett eget liv?

Camilla sa...

Glömde - det är tråkigt att tjejer är så hårda mot varann.

Mie, Absolut Guldkant sa...

Att skämta lite snällt o att ge rena påhopp (som jag sett att hon får i sina kommentarer) är helt skilda saker tycker jag. Lite måste man tåla men inte så mycket som hon o Ebba får göra. Skillnaden är väl att Ebba bara ignorerar kommentarerna o Engla gör en stor sak av dem o det funkar garanterat bara som mera ved på brasan:(

Stumpan sa...

Petra: ;P
Jessika: Ja, det är det som är frågan
Camilla: ...och oerhört naiv. Men jag kan kanske tycka att man får ta det goda med det onda, eller sluta...
Mie: Precis!

Ninnie sa...

Men vad väntar hon sej, med de inläggen hon skriver?
Tittad igenom hennes blogg, och förstår att hon är en förebild för många unga tjejer. Det skrämmer mej.

Stumpan sa...

Ninnie: Mmm, där håller jag med. Fast jag är inte den som vill såra människor så jag låter alltså bli. Men lite "den som sig i leken ger får leken tåla" kan jag tycka.