fredag 8 augusti 2008

Apropå dagens klädval

En lite fundering: I dag har jag på mig en blus/tunika som ser ut som en Hunky Dory och ett par jeans som ser ut att ha kostat dryga 1000-lappen. Fast den ena kommer från Ellos och de andra från H&M. Totalt kanske de kostat 600 kr. Fast hur kul är det egentligen att de lite exklusivare kläderna så fort finns att köpa som kopior hos kedjorna? Jag känner mig lite kluven här...

6 kommentarer:

Free Fashion Pia sa...

Men det ÄR inte samma material och känsla i kopiorna! Tycker det märks på kvalitén också, inte alltid förstås...

Stumpan sa...

ffp: Det är sant förstås. Men fortfarande. Vore det inte roligare om det fanns annat att köpa också.Så man inte ser ut som en kopia utan äkta H&M liksom?!

Linda K sa...

jag tycker det är skillnad ändå. det både känns och syns. och när jag skriver så förolämpar jag kanske ditt klädval vilket inte alls är meningen. tror du är finfin! jag tror på en blandning av billigt och lite dyrare :)

Stumpan sa...

Linda K: Ingen förolämpning alls. Det var ju jag som började:)Och visst känns det skillnad. Fast jag har ofta svårt att se skillnaden...
Och blandningen gillar jag också. Därför vore det roligare att även kedjorna hade sina egna kläder i större utsträckning i stället för kopior av märken liksom.

Anna funderar sa...

Fast jag börjar tröttna, vet inte varför. Allt känns bara oviktigt, fast såklart, kläder av nån sort måste man ju ha. Bloppade kanske?

Stumpan sa...

Anna: Absolut bästa sättet att handla märkeskläder i alla fall:D