onsdag 30 juni 2010

Jamen kamera hade varit bra!

Det blev en helt fantastisk kväll i går. Med båtresa från "någonstansinärheten" av station och ut till Sumpan. Mycket skratt, gott rosé, fantastiskt grillat och de underbaraste kollegor man kan önska sig. Lite shyssta bilder från båtresan hade ju varit trevligt men tror ni jag kom ihåg kameran????
Nåja jag fortsätter på samma tema och åker hem till chefen och grillar med kollegor i kväll och avslutar med lite fotboll. Live inte på teve!

måndag 28 juni 2010

Var tog kvällen vägen?

Jag skulle fota håret och naglarna men det hann jag liksom inte. Jag känner mig lite Big Brotheraktig om någon undrar. Sommarblond och med fullkomligt knallrosa naglar. Få se om jag lyckas få till en bild i morgon. Flicka goes Big Brother likosm. Vilket väl bara visar hur jäkla gammal jag egentligen är eftersom dagen unga skulle referera till Paradis Hotell i stället.

söndag 27 juni 2010

Klappar mig själv på axeln!

Helt plötsligt hittade jag motivationen och gjorde mig av med en del av mina fika, korv och kebabkilon från förra jobbet. Och 6 kg senare kommer jag i de flesta av mina sommarkläder igen. Jag har visserligen ett par kilo kvar innan jag är helt nöjd, men rätt duktig känner jag mig i alla fall.

Sommarnjutning!

Det är inte mycket liv i bloggvärlden just nu. Jag förmodar att de flesta gör som jag. Njuter av det fantastiska sommarvädret. Promenader, timmar i solstolen och bokläsning i skuggan. Det blir inte mycket bättre än så.

lördag 26 juni 2010

Typisk midsommardag?

Nja kanske inte riktigt. Jag körde bil i går och är alltså hyggligt pigg i dag så jag har tagit två rejäla promenader, röjt tvättstugan och är inne på den tredje maskinen tvätt. Skönt att få lite surdegar ur världen.

fredag 25 juni 2010

Midsommar!

Glad Midsommar alla sötingar!

torsdag 24 juni 2010

En vanlig torsdag i juni?

Sippar rosé med filt runt axlarna. Tittar på solnedgången och läser Geration Kill. Sämre kan man ha det!

Blondintankar!

Precis som underbar Linda K går jag i blondintankar (inte för att jag är särskilt mycket brunett nu men utväxten börjar se ut som h-vete). Så jag har gjort slag i saken och på måndag är det dags för ännu mer sommarblond!

onsdag 23 juni 2010

Reashoppar

Jeansjacka från Filippa K till Junior och ett par jeansshorts från Whyred till mig själv. Jag ska försöka övertala sonen att ställa upp på ett modellfoto när jag kommer hem. Ja med jeansjackan dårå jag tror inte att det finns något i hela världen som skulle kunna få honom att ta på mina shorts...

tisdag 22 juni 2010

Önskekläder just nu!

En svart sidenblus, beiga chinos, vit tisha med röda ränder från Filippa K, boyfriend jeans...
Ja det är vad jag kommer på just nu:)

måndag 21 juni 2010

Hål som värmer!

Den här lilla godingen värmer precis lagom om axlarna i soffan framför teven.
Söta Pim har en syster till den.

Solen skiner glada miner!

Eller något ditåt. Livet är verkligen inte svårt att leva när solen skiner, familjen mår bra och nya jobbet är spännande.

söndag 20 juni 2010

Bilden


Hur tänkte jag egentligen?

Jag gillar mitt jobb i Göteborg men just nu undrar jag hur jag tänkte egentligen när jag tackade ja till ett jobb som innebär att jag måste packa varje söndag. Jag avskyr att packa!

lördag 19 juni 2010

En kväll för rosé!

Nu kilar jag iväg för lite vin och mycket prat med söta exkollegan. Ni får ett litet smakprov från klädvalet så länge:)

fredag 18 juni 2010

Bättre sent är aldrig?

Hmm är väl knappast en fungerande fras i modevärlden. Men lik förbaskat har jag nu fått för mig att ett par beiga chinos behöver jag nog. Och det är ju flera år för sent. Så det lär bli lite svårt att hitta...

torsdag 17 juni 2010

Honey I´m hooome!

Ja det känns skönt att vara hemma igen. det blev många nätter i Göteborg den här veckan. Och lägenheten är toppen men jag är inte van att bo i lägenhet så jag vaknar ju hela tiden av alla möjliga ljud. Mest irriterande är tidningsbudet som kommer strax efter 5 och smäller i ytterdörren. För då kan jag inte somna om sedan. Så jag har gjort hyggligt många timmar på jobbet redan den här veckan:S

onsdag 16 juni 2010

Jag faller tungt!

Japp. Motståndet är nednött. Jag har blivit söndertjatad av alla andra som bär detta plagg. Dessutom såg jag filmen om Chanel. Och då var jag såld.

Mig kan man inte lite på!

Bild kommer i kväll men en liten ledtråd får du här

måndag 14 juni 2010

Utforskar!

Jag promenerar runt lite i området där jag bor för tillfället och det är en salig blandning mellan vackra gamla hus och rena rama gettot (om jag går en bit). Det gäller uppenbarligen att vara på sin vakt när man ska leta bostad här i Götet.

söndag 13 juni 2010

Här är jag i morgon!



Lite bilder på mitt nya kontor så att ni vet var jag befinner mig på dagarna:)

lördag 12 juni 2010

Jag bjuder på den också!

Ja ibland får man bjuda på sig själv och i det här fallet även på delar av sitt kök. Gårdagensklänning finns nu som garderobsbild:)
Uppdatering: Nej den är inte vit den är hudfärgad!

Den blivande kocken och jag!

Klänningen befinner sig i kära svågers kamera så den får ni vänta lite på men lite bilder på maten kan ni ju få så länge:)


Minior, den blivande kocken, och jag hade hemma catering i torsdags. Så här blev resultatet!

fredag 11 juni 2010

Ja ni fattar!

Junior tar studenten. Jag är liiite upptagen. Snart tillbaka!

onsdag 9 juni 2010

Jag tar sats!

Det kommer bli två hysteriskt hetsiga dagar framöver. Med förberedelser till studentfirandet och sedan själva firandet då. Så jag laddar upp med att åka förstaklass hem från Götet och göra så lite som möjligt i 4 timmar.

tisdag 8 juni 2010

Rätt kläder vid rätt tillfälle?

Alltså det här med att bestämma vad man ska ha på sig i flera dagar redan på söndagen kan vara lite vanskligt. Särskilt som jag försöker packa så lite som möjligt. För det mesta funkar det hyggligt. Jag har ju varit med förr om man säger så. Men den här veckan, eller i alla fall just i dag gick det så där. Chefen kom nämligen på i går att jag skulle med på ett möte med alla möjliga VIP här i Götet eller rättare sagt i Västra Götaland. Och den här veckan har mina outfits utgått från min ack så fina kofta från Jumperfabriken. Och visst är den ljuvlig men den gör sig liksom inte riktigt på en kavajtillställning. Jag äger många kavajer. I alla möjliga färger och former. Men de hänger alla så fint så i min klädkammare i Västerås. Så jag fick vackert traska på möte i blus från Odd Molly, vita capribyxor och så kofta då. Och jag kände mig som kusinen från landet. Visserligen en rätt upphottad sådan men likväl. Som tur var hade jag ett par klackar att sätta på fötterna i alla fall. Det andra paret skor jag har med mig är ett par vita tygskor...

måndag 7 juni 2010

Jag matchar!


Japp i dag matchar jag randigt med randigt och rutigt. Märks det att jag snöat in på blått?

lördag 5 juni 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig del sjuttioelva

Jag provbakar studenttårtan. Den blir inte riktigt som jag tänkt mig. Om den är god vet jag inte för den har inte fryst klart än men det var meningen att blåbärsmoussen och den vita chokladmoussen skulle se ut som en studentmössa men blåbärmossen är lila rosa och chokladmoussen är gul. Så det blir till att shoppa blå karamellfärg och inte använda ekologiska ägg.

torsdag 3 juni 2010

Latmask!

Jag tänkte skriva ett inlägg och ladda upp lite bilder men jag orkar inte resa mig ur fotöljen!

onsdag 2 juni 2010

Jag har sagt det förr!

Åk aldrig tåg utan att ha musik att stoppa i öronen. Det är verkligen mycket sk*t man slipper höra då. Jag skulle aldrig överleva alla mina tågresor utan min iPod. Viss musik funkar bäst i en lite lugnare tågvagn när man ska sova men ibalnd är det ett sånt jädra liv att det enda som funkar är hårdrock. Till exempel när tåget är fullt av "konferenstanter" (oavsett kön). Fast jag har lärt mig att sova med hårdrock i öronen också. Det väsrta är när man inte är beredd och redan har somnat med lite soft musik i öronen och det kliver på ett helt gäng av ovan nämnda. Då är tågsömnen garanterat förstörd!

tisdag 1 juni 2010

Korttidsboende

Japp jag har hyrt en lägenhet i Götet under sommarmånaderna. SÅ att jag slipper bo på hotell. Nu ska jag bara hitta någonstans att bo efter det också...;)