måndag 28 februari 2011

Ur led är tiden!

Jo jag packar nämligen på en måndag. För att åka hem. Det ni!

söndag 27 februari 2011

Hurra för mig!

Sitter i Lilla Lägenheten och firar min födelsedag med en massa avsnitt Buffy, te, macka och en "liten" kaka:)

lördag 26 februari 2011

Slut som artist!

Jag har jobbat på mässa i två dagar och nu är fötterna ömma, halsen hes och öronen har skavsår!

torsdag 24 februari 2011

Farligt farligt!

Men helskotta, halva city är avstängt på grund av en handgranat på en restaurang. Har jag hamnat i Libanon helt plötsligt. Eller vänta nu då hade det förstås inte varit EN handgranat.

onsdag 23 februari 2011

Am I pushing you my man?

Jo jag tränar. Så mycket det nu går när man kajkar mellan två städer. I Västerås på Friskis och i Göteborg går jag och nu har jag gett mig på Stadiums 21 days challenge. Bra att ha något att hålla sig till när man ska träna hemma.

tisdag 22 februari 2011

Dags för löneförhöjning?!

När flera journalister ringer samma dag och hälsar från min chef att de ska prata med mig för: "du kan visst allt", visst är det dags att begära löneförhöjning då? Och ta ett snack med chefen för jag får hicka varje gång någon ringer och säger så!

För det är kallt som is!

Jag gillar vinter. Med det sagt så är det ändå så att nu får det faktiskt vara nog. Nu är vi inne på månad fem med riktig jädra iskall vinter. Jag fryser. Inte så mycket inne längre. Lilla lägenheten har blivit varm. Men så fort jag sticker ut näsan håller den på att frysa sönder!

måndag 21 februari 2011

Postmannen ringer alltid två gånger...

...eller inte alls. För nu undrar jag hur de tänker egentligen, de där brevbärarna. Om posten som ska delas ut har någons gamla adress och det helt tydligt och klart står ett nytt namn på dörren varför stopper brevbäraren ändå posten i den brevlådan? Det är ju helt ologiskt liksom. Är det någonstans människan inte är så är det ju garanterat i en lägenhet man flyttat från! Får de avdrag på lönen om de kommer tillbaka med outdelad post? Och vad ska då avsändaradress vara bra för?

söndag 20 februari 2011

Ja jag packar!

Men det är så fruktansvärt tråkigt att packa de förbaskade vinterkläderna. Jag vill packa tunna sommarkjolar och klänningar, bomullskofta och ballerinas, chinos, tisha och mockastövletter. Ja ni fattar eller hur!?!

lördag 19 februari 2011

Glasögonormen


Nya glasögon och nej jag tänker inte tala om vilket märke de är för det är faktiskt nästan lite pinsamt;)

Lördagsstickat

Ja vad ska man säga, Vagabondstövlar vinterns favorit, glesstickad tröja från JC, halsband från Påhittiga pärlhalsband, kjol från Esprit och linnet har jag banne mig glömt var det kommer ifrån:S
Uppdatering: Och kan någon ta bort de där jädra tofflorna i bakgrunden?!

fredag 18 februari 2011

Kidnappning med komplikation

Maken är borta så jag har kidnappat Macen. Det ställer dock till med lite problem för vi är inte riktigt överens om bildhanteringen, Macen och jag. Vilket alltså innebär att det inte blir någon stickad kjol just nu. Men om jag lyckas bli överens, eller om jag faktiskt får krypa till korset och starta Pcn, då kanske...

torsdag 17 februari 2011

Stickad torsdag


Idag har jag lånat en finstickad morfarsväst av junior och så värmer jag min onda nacke med en stickad tubsjal.

onsdag 16 februari 2011

Fru svammel har talat

Ja inte vet jag. Det borde förstås vara något stickat här men jag orkar inte hämta kameran. Så ni får helt enkelt nöja er med detta helt meningslösa inlägg. Förresten funderar jag på att skriva en bok. Och det kan man ju undra om det är en klok idé när jag inte ens kan få till ett vettigt blogginlägg;)

tisdag 15 februari 2011

Värmande tisdag


Dagens stickade är långsjal och armvärmare från Odd Molly.

måndag 14 februari 2011

Stickad måndag


Enligt Fridaevangeliet kör vi stickat den här veckan. Perfekt Frida! Stickat mot den envisa vintern liksom.

söndag 13 februari 2011

Nä jag ä int bitter!

Nu har Maken både iPhone och en Macbook Pro. Och här sitter jag med min gamla Ericsson och en sur jobbdator... Orättvist är vad det är, särskilt som det är jag som är prylbögen i familjen;)Men nu vet jag i alla fall vems tur det är att få värstinggrejor nästa gång!

lördag 12 februari 2011

En hyllningscopy!

Till Frida som är temadrottningen nr 1!
'
Vi är båda lyckliga ägare till fantastiska sjalen Blond och så försöker jag mig på en klassisk Frida pose.

fredag 11 februari 2011

Denna dagen ett liv

Vakna med huvudvärk.
Jobba och äta frukost.
Jobba och jobba.
Ringa alla jag känner på jobbet för att kräva in väntjänster.
Jobba och jobba
Äta lunch med Maken och hans kollegor
Jobba och jobba
Ringa folk jag inte känner och be om ännu fler tjänster
Jobba och jobba
Storhandla
Träna
Fixa mat
Äta
Duscha
Dö i soffan
Och ja just ja, huvudvärken försvann av träningen.

onsdag 9 februari 2011

Needy

Jag är helt övertygad om att jag behöver fler par skor och ett par vida grå kostymbyxor!

tisdag 8 februari 2011

Otippade copykatter


Favoritvampyren och favoritkattan och så jag då. "Samma" outfit på 193, 173 respektive 162cm. Det ni;)

måndag 7 februari 2011

Recyklad copycat



Ja med den begränsade garderob som veckopendlandet erbjuder ger jag er några favoriter i repris när jag ska försöka följa Fridaevangeliet (som igelkottan säger).
Förebilden är självklart den fantastiska Linda K

söndag 6 februari 2011

Att hitta tillbaka till mig själv

Ja alltså inte för att jag mår dåligt på något sätt. Snarare tvärt om! Men jag är av naturen en tränande människa. Jag mår abolut bäst när jag kan träna några gånger i veckan. Och de senaste två åren har det varit otroligt dåligt med det. Och nu börjar kroppen säga i från. Det gör liksom lite ont både lite här och lite där. Så nu är det dags. I dag går jag och köper mig ett träningskort på Friskis och passar på att köra ett första pass också. Mitt nästa steg är att investera i ett par löparskor och försöka få till ett par löppass i veckan också. Men ovan löpare som jag är väntar jag tills isen försvunnit...

lördag 5 februari 2011

Håll med mig nu!

Jo nu gör vi så här. Nu blir det plusgrader och sol. För jag vill kunna gå i mina mockaboots och stövletter. Okej då då säger vi så. Frågor på det?

Sisådärja!

Nu så har jag både bytt garderobsbild och annat i högerkanten. Vårstädad blogg helt enkelt:)

fredag 4 februari 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sig 2.0

Ja nu är utväxten borta alltså borde det nu finnas en ny garderobsbild. Och det vore inget problem alls om det inte vore för att jag helt enkelt inte kan hitta sladd h-vetet till kameran!

torsdag 3 februari 2011

På ett tåg

Man kan ju alltid sitta och skriva ointressanta saker i en bok så tror folk att man har en massa kloka tankar som måste skrivas ner. Stoppa gärna pennan i munnen en stund och titta sedan fundersamt ner i anteckningarna. Efter en lagom lång stund skriver man lite till och vips verkar man hur smart och kreativ som helst.

onsdag 2 februari 2011

Jajaja jag veeet!

Att garderobsbilden är typ 100 år gammal. Men det blir ingen ny förrän jag gjort något åt the utväxt from hell, sådetså.

Mat på löpande band

I dag har jag ätit bästa sushilunchen med bästa Miss UD. Nästa gång har vi dyrt och heligt lovat varandra att inte bara satsa på "safe":)

tisdag 1 februari 2011

Jag tar tillbaka

eller kanske inte. Om våren alltså. Infödingarna här i Götet påstår att det här är vanlig Göteborgsvinter. Ösregnet alltså. Fast för mig som bor i Mälardalen är det här mer vår för med ösregnet så försvinner snön och isen. Vårkänningar alltså.