tisdag 24 april 2012

Jag gör som du säger!


Katarina skickar mig frågor och jag svarar:)

 1. Vilka tre saker skulle du rädda om det började brinna hemma hos dig? Vi förutsätter att dina nära och kära, människor och djur, redan är i säkerhet och att du är stark nog att bära med dig vad som helst. Jahaja, teknikfreaket svara förstås Macen och ajfånen men sen vete sjutton. Fototavlan Junior gjort åt mig kanske.
 2. Hur skulle du beskriva din klädstil? En salig blandning.
 3. Om du fick börja om och kunde bli vad du vill, ha vilken talang som helst, vad skulle du göra då? Jag skulle bli kock.
 4. Har du några fördomar, något som du instinktivt tycker, tänker och tror trots att du vet att du inte borde? Det har jag helt säkert...mot folk som lyssnar på dansband och åker till Mallorca till exempel;)
 5. Vad skulle du helst vilja ändra med dig själv? Om vi pratar utseende här så skulle jag helt enkelt vilja väga ett antal kilo mindre, om vi pratar annat så skulle jag vilja kunna spela gitarr.
 6. Vilken är din favoritmaträtt? Det har jag ingen. Jag gillar mat på bra råvaror som lagats med omsorg och lite fantasi.
 7. Vad är du mest rädd för? Förutom det uppenbara med att det skulle hända min familj något hemskt så är jag nog mest rädd för att misslyckas. Det tycker jag verkligen inte om!
 8. Vilka icke-brottsliga mänskliga beteenden irriterar du dig mest på? Åh det finns ju en hel del att välja på men jag gillar verkligen inte när folk inte kan komma i tid och inte hör av sig om de är sena.
 9. Om du fick välja en känd person att tillbringa en helg med, vem skulle du välja och varför? Vad skulle ni göra? Hahaha, behöver jag verkligen säga det? Eller ja det kanske jag behöver, det är ju inte så lätt att hänga med i svängarna och veta vem av hunkarna som gäller den här veckan:) Den här veckan är det i alla fall Jensen Ackles! Och varför är väl uppenbart ,eller?!?
 10. Rekommendera en cd-skiva som du tycker att jag borde köpa. Nu tycker ju jag att Spotify är bättre än CD-skivor. Men Jason Manns har gjort ett trevligt Soul-album för att nämna någon som kanske inte är så känd.
 11. Vad gör du om du får en present som du absolut inte tycker om? Tackar och ser glad ut!

4 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Håller med om Mallis och dansband...

ÅN sa...

Miss UD: Mmm skumt folk...

Katarina sa...

Ha ha - vad kul! Tack för att du svarade.

Jag vet inte om jag har fördomar mot de som åker till Mallis och lyssnar på dansband... Jo, lite kanske. Fast ännu mer mot såna som åker till Ullared. Men nu tycks ju alla göra det.

Ska lyssna på Jason Manns på Spotify och överväga ett inköp. :-)

ÅN sa...

Katarina: Tack själv! det var kul:) Ja Lyssna på Jason du. Om man gillar soul så är han toppen. Ja Ullaredsmänniskor skulle jag förstås haft med också;)