lördag 14 juli 2007

I´m back!

Jag är äntligen tillbaka. Eller äntligen och äntligen, vi har haft en toppenskön semester. Det ösregnade visserligen när vi anlände till Öland och skulle slå upp tältet. Men för övrigt har vädret varit med oss. Vi har kört crosscart och gocart i halvmulet väder, solat och badat i lagoma 22-23 grader, varit på Lisseberg, åkt allt som inte är "småbarnskaruseller", i halvmulet igen och besökt Universeum i regn. Nu blir Maken och jag hemma en knapp vecka innan det bär av till "mygghelvetet". Junior och Minior ska med Mormor och Morfar på kryssning till Tallinn ett par dagar så där är det bara att tvätta och packa om. Junior är inte hemma än men befinner sig någonstans i luften mellan Spanien och Sverige. Det ska bli skönt att få hem honom några dagar i alla fall. Nu ska jag ge mig ut på en bloggrunda. Vi ses snart igen

2 kommentarer:

Fullfart sa...

Vi kommer från norrland, inga mygg men regn. Inte förrän på hemresan var det fint så vi stoppade vid Skuleberget och gick upp till grottan. Lite motion skadar inte efter all stekt mat. Vid Sandöbron åt vi middag på restaurangen, mycket gott (framför allt efterrätten som var någon choklad och kola paj med mangosorbet till) väl värt ett besök.

Åsa sa...

Ja svärföräldrarna har rapporterat om 7 grader och ösregn, så vi hoppas verkligen att det blir bättre till nästa helg när vi åker uppåt.