tisdag 31 juli 2007

Ännu större stad

I dag har Minior och jag gjort Stockholm. Bror och Sambo var snälla och guidade runt oss hela dagen och sedan bjöd de på drink på Josefina, som tydligen är kungafamiljens nya favvo ställe. Ja, det är väl lika bra att frottera sig när man är i huvudstaden, eller hur:-)?
Vi gjorde några riktigt bra shopping fynd också. Minior fick ett par Levis och ett par Lee för totalt 450:-, tidigare pris 2030:-. Inte illa va!? Själv fick jag två par skor, en topp, ett armband och ett halsband från Top Shop, en kofta från Zara, en halsduk från Urban Outfitters (där vi också fyndade Miniors byxor) och lite lyxiga tilltugg med mera från NKs livsmedelsavdelning. Junior fick två par kalsonger från Björn Borg. Det lär han inte har råd med från och med augusti när han ska ta hand om sitt barnbidrag själv och stå för större delen av klädkostnaderna, bland annat.


Urban Outfitters otroligt coola lokal.

Dagens shoppingklädsel:
Topp från Lindex, bälte från Cubus, leggings och hängselklänning från Gina Tricot, halsband från Sue och skorna glömde jag på bilden men det är mina vita ballerinas från Vagabond så klart:-)

Inga kommentarer: