I dag kokar jag knäck i mängder. För den som brukar ha problem (eller hur Linda K?) med knäckkoket kommer här ett par tips (guud vad Martha Stewart jag känner mig nu:):
1. Använd termometer och låt knäcken koka till 124 grader (slår både micro och kulprov).
2. Tillsätt en gnutta smör och glukos så blir knäcken tuggvänlig.
1. Använd termometer och låt knäcken koka till 124 grader (slår både micro och kulprov).
2. Tillsätt en gnutta smör och glukos så blir knäcken tuggvänlig.
Som variation på den vanliga knäcken gör jag en omgång med två matskedar kakao i :)
6 kommentarer:
Mumma, ser gott ut!
Dat: Det värsta är att de är just de så de försvinner fort:)
Blir du förvånad om jag säger att jag aldrig har kokat knäck? :)
Sara: Nej inte särskilt;)
Oj så gott med knäck. Kan man använda en digital köttermometer?
Camilla: Det går toppenbra! Bara den går upp till 124 grader:)
Skicka en kommentar