måndag 3 januari 2011

Tävling!

Ja någon gång ska ju vara den första och nu blir det premiär för tävling här i bloggern. Jag ska ju som sagt Buzza Clinidermprodukter (för er som inte känner till Buzzador kan ni kolla här). Cliniderm är Apotekets hudvård anpassad för nordiska förhållanden. Jag har använt några av deras tidigare produkter och tyckte att de var helt okej då. Det här kommer verkligen att bli ett test om produkterna fungerar för dels har jag ganska känslig hy och dels är det ju som värst så här års. Jag har redan börjat så smått att testa rengöringskräm, age delay serum och dagkräm, men det är fortfarande för tidigt att säga något vettigt om produkterna. (och inte har det varit särskilt mycket vardag än heller)

Så här såg hela lådan ut


Hur som helst så kommer några av er också få möjlighet att testa (ännu fler produkter än jag faktiskt:). Det är bara att vara med i tävligen så har ni chansen!
Så här ser innehållet i de stora förpackningarna ut och det är vinsten

Tävlingen går ut på att svara rätt på frågan och skicka in svaret till min mail jagmed@hotmail.com och att skriva en kommentar varför just du ska vinna. Gör inte tvärtom bara för då ser ju alla svaret;)
Tävlingsfrågan:
På vilket sätt är Clinidermprodukterna anpassade till det nordiska klimatet?
Tips: Kolla in hemsidan
Tävlingen pågår till 23.59 på torsdag den 6/1 och dragningen blir på fredag. Vinnarna publiceras på bloggen.
Lycka till!

5 kommentarer:

evamar sa...

Har mailat dig med svar och här kommer kommentar:

"Vårt speciella klimat, med stora variationer i både temperatur och luftfuktighet, innebär stora påfrestningar för huden.
Vi lever dessutom i ett samhälle där livsstil ställer höga krav – både yrkesmässigt och privat."

Så står det på Cliniderms sida och det låter precis som om de hade intervjuat mig innan de skapade sina produkter. Jag vistas både inne och ute dagtid och det leder till hudproblem. Testar gärna detta märke som är nytt för mig för hittills har jag inte hittat nåt som funkar.

Nu hoppas jag på tur!

God fortsättning på det nya året!

Anonym sa...

Jag mailade dig nyss och här är min motivering! Hoppas på tur!

Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar för min hy som är typiskt nordisk... liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

Mvh//Malin

Anna sa...

jag håller tummarna, har mejlat & motiverar min vinst med att det är min tur nu :)

kram!

Fullfart sa...

Kan vara bra för mig som har varit hopplös på smörjfronten men nu börjat så smått med händer och det kanske är läge att gå vidare?!

Nelly sa...

Dessa produkter verkar verkligen kanonbra! Har en riktig krångel-hud som aldrig vill som jag vill, antingen för fet, eller för torr. För fräknig eller för ojämn.
Denna serie kanske skulle kunna få "styr" på min hud. Serien kommer säkert bli en favorit då den verkar klara av de flesta hudtyper, under alla årstider! :)
Jag har mailat dig, så nu hoppas jag på tur!
/Nelly, nellym@hotmail.se