tisdag 29 april 2008

Makeover!

Före!


Så var det gjort. Jag gick till frissan och sa: -Gör vad du vill bara jag blir blond!
Efter!
Ps: Ursäkta sura minen men jag är väldigt koncentrerad. Det är en konst att fota sig själv i spegeln och jag behöver verkligen öva!

måndag 28 april 2008

Lite tidig?!

Ja nu är det i alla fall valborgsfest Café Kanel.
Välkomna!

söndag 27 april 2008

Semestersabotören!

Vad gör man med en tonåring som inte riktigt är mogen nog att stanna hemma ensam flera dagar i sträck men som vägrar att följa med på något annat än skidsemester även om det är mitt i sommaren????
Vad vi än bestämmer oss för kommer han vara a pain in the ass hela resan!

lördag 26 april 2008

Sucker for brandmän!

Någon mer än jag? I så fall kan ni läsa och vara lite avundsjuka, hihi. Jag fann nämligen mig själv ståendes på stora torget i vår stad med inte mindre än fyra brandmän, på eftermiddagen i dag. I uniform förstås! Glatt konverserandes.

Hur det kom sig? Okej då, jag berättar väl då. En av dem är vår granne och en annan pappa till en av Juniors bästa vänner. Inte konstigare än så alltså;)

Psst! Jag har dessutom sett två av dem i uniformsbyxor och bar överkropp, så jag vet hur vältränade de är...;)

fredag 25 april 2008

Helt obildbar!

Jag hade två strålande idéer om inlägg i huvudet på promenaden hem från jobbet men lat som jag är orkade jag inte ta fram idé blocket och skriva ner dem och nu har jag naturligtvis glömt vad de var.

Att jag aldrig lär mig det är ju inte precis första gången.

Dessutom är jag sur för att jag redan har förbrukat alla dagens points och några av morgondagens också( ja, jag vet att man inte FÅR göra så för viktväktarna men får är snälla djur på Gotland så det så).

Att jag aldrig lär mig det är ju inte precis första gången.

Det är inte ett dj*la någe att se på tv i kväll heller, utom några okej filmer men dem har jag redan sett minst tre gånger var. Och det viste jag redan på förmiddagen men tror ni att jag fick ändan ur vagnen och gick och hyrde någon bra film? Nä just det!

Att jag aldrig lär mig det är ju inte precis första gången.

Och det lär väl inte vara den sista heller!!!!

Hur tänkte de nu?



Ja, vad ska man säga?!

torsdag 24 april 2008

Vårtecken!

Ett säker vårtecken är alla 50+ män med begynnande eller väl utvecklad:) ölkagge. I sprillans nya joggindojjor och vindoverall från 80-talet powerwalkande på morgonkvisten!

Anna min Anna

Jag saknar Underbar Anna! Ha en riktigt skön paus men kom snart tillbaka!

onsdag 23 april 2008

Nix Buzz

Det bidde inget buzzande för mig. Kampanjen var full och då går de med högst poäng före. Det kan ju dröja evigheter till man får erbjudande om en kampanj som inte blir full och lyckas skrapa ihop lite poäng...
Nåja, hit med lite munskölj eller nåt som inte är lika poppulärt!

tisdag 22 april 2008

Jag veeet...

...att jag är lite knäpp som har järnkoll på bloggstatistiken.
...att jag inte är klok som inte kan fatta att inte alla läsare är här minst en gång varje dag.
...att jag inte kan låta bli att besöka alla mina favvobloggar flera gånger om dagen.
...att jag får abstinens om jag inte KAN kolla mina favvobloggar flera gånger om dagen.
...att jag förmodligen skull må bra av att inte kunna blogga några dagar. Men jag vill inte!

Hjärnan gör gärna!

Man skulle ju kunna tro att när jag har lite att göra på jobbet skulle fantasin flöda och bloggen var full av roliga och intressanta inlägg. MEN det verkar som om hjärnan fungerar som bäst när den har som mest att göra och inte tcärt om som nu. Det är tur att jag börjar på mitt nya jobb snart. Det lär bli mycket att göra och massor med nya intryck att skriva om:)

måndag 21 april 2008

Motsägelsefullt

Yogapass, 10 minuters andning och fokusering på att inte fokusera på något och så kommer det in er tjej försent med flipflopptofflor och kliver genom hela salen. Och jag blir sååå irriterad. Men en del poängen med yoga är ju att bli mindful. Attans!

Guldjobb!

Fast jag ska sluta så är det faktiskt det! I dag har jag tillbringat eftermiddagen i solen på altanen. Läsandes diverse rapporter. Sämre kan man ha det!

söndag 20 april 2008

Barnslig!

Ja jag vet att jag är inne på min andra barnbok i rad. Eller ja barnbok och barnbok, de är åtminstone för lite större barn :) Hur som tycker jag att det är rätt mysigt att läsa ungdomsböcker och barnböcker ibland. Men nästa bok blir en vuxen...tror jag i alla fall...

Solen skiner!

I dag tänker jag tillbringa så mycket tid som möjligt ute. Jag vill ju hinna njuta av blåsippor, vitsippor, humlor, fjärilar och fågelsång. Och SOLEN förstås!

lördag 19 april 2008

Lördagskväll

och bortbjudna! Återkommer i morgon. En skön Lördagskväll till er alla sötsnutar!

Mies dubbelremsa!


fredag 18 april 2008

Ständigt denna Engla!

Och då menar jag Engla med showroomet. Jag gick in på 100-toppen på Buzzador (jobbskadad statistiknyfiken). Och på andra plats ligger Englas showroom. Jag är förföljd! Eller är det kanske jag som förföljer? Hmmmm, måste fundera på den...

Jag -en Buzzador?

Tjohej vad det gick fort! Jag har fått mitt första erbjudande om kampanj från Buzzador. Jag har anmält mig och nu får vi se om jag kommer med. Fast det lät lite mysko det som ska testas. Grönskassmördeg! Tur att jag är som Samantha i SATC, fast med mat. Samantha "I´m a trysexual, I´ll try anything once" Fast mat istället för sex dådå, så ingen missförstår... hehe!
Tack underbara Linda för inbjudan!

torsdag 17 april 2008

Ja visst ja!

Jag fortsättar att öva inför VDg:s beställning:
Den är till salu om någon är intresserad. 75 kr inklusive porto i Sverige (ordinarie pris 100 kr)
Det gäller förövrigt den här också.
Ps. Även knapparna är hemvirkade
Uppdatering: Maila på jagmed@hotmail.com, först till kvarn...

Kakmonster i repris!

På uppmaning av dig Anna för andra gången...
Kakmonsterinlägget igen här!

onsdag 16 april 2008

Onsdagkväll framför tvn

Nu ska jag gå och titta äckelförtjust på Nigella sedan blir det Men in Trees, Top Modell och SATC.

Rena rama rutmanin!


Drömfyran!

Fyra filmer jag skulle vilja vara med i:
Sagan om ringen, självklart!
Harry Potter, nästan lika självklart!
Ett rum med utsikt, Florens, engelska landsbygden och den underbara stämningen!
Meet Joe Black, Brad Pitt, behöver jag säga mer??!
Inspirerad av Sara

tisdag 15 april 2008

Äntligen!

Ordverifieringen är borttagen!

måndag 14 april 2008

Språknörden förfasar sig!

I dag har jag fått ett nytt ord att avsky! Förutom "starta upp", slutändan, "under resans gång" och dom, med flera! Det nya hatobjektet är "komitta" eller möjligen "comitta". Från engelskans comitted (som jag inte alls har något mot). Huuu vilket hemskt uttryck! Säker användbart på något sätt, men hemskt!

söndag 13 april 2008

Varning!

För den som inte vill veta hur det går för Lorelai och Luke i Gilmore Girls så vill jag bara tala om att Camilla och jag har ett långt snack om det i kommentarerna till Viktiga funderingar där det avslöjas en del!

lördag 12 april 2008

Äsch!

En gammal Disneyfilm kan jag ju passa på att kolla in när jag bestämmer helt själv, tänkte jag. Och så väljer jag Bambi... Guuud så sliskigt gulligt. Jag får ta nåt annat. Typ X-men eller nåt!

Det kommer mera!

Undrar hur länge jag får behålla Mr Biglaptop i kväll? Minior ska ha ytterligare en kompis som sover över och då MÅSTE man ju ha två datorer i samma rum...!

Viktiga funderingar!

Nu har jag tittat färdigt på hela säsong två av Gilmore girls och jag tror bestämt att jag måste skaffa mig trean också:)
Fast jag är rätt sugen på Heroes också. Undrar om det går att beställa säsong två från USA eller nåt???
Ja, det var mina viktiga funderingar just nu....

Tv tips?

Ja det blev många filmer i går kväll. Tre närmare bestämt. Och en hel mormorsremsa till till mig själv. Bild kommer så fort kameran kommit hem från Linköping.
Nu ska jag promenera ner till stan och köpa lila garn till Mies blivande remsa.
Ha en skön lördag så länge. Vi lär höras mer i kväll för trots all sjuttioelva tvkanlaer verkar det inte finnas ett jota värt att se! Något tips någon?

fredag 11 april 2008

Filmkväll med förhinder

Minior och jag skulle ju ha filmkväll. Men det blir inte alltid som man tänkt. Sonen ville gärna ha en kompis att sova över så det blir jag och Mr Biglaptop som tittar på Fantastic Four och Elisabeth. Vad gör man inte för sina barn:)

Ssshhh!

Jag bloggar på arbetstid så skvallra inte!
Det är fredag, solen skiner och det känns som om våren kommit tillbaka.
Minior och jag ska ha filmkväll med hämt mat och Ben & Jerry! Det kommer helt säkert ett och annat blogginlägg också:)

torsdag 10 april 2008

Engla!

Ja stackars tjej! Först var jag tvungen att stänga ner en stund och fundra över om jag skulle kommentera eller inte. Nu tycker jag i och för sig att hon blandar äpplen och päron (och jag försökte inte vara fruktsallad rolig!). Att skoja lite om hennes fruktsallad och att anklaga henne för att ha anorexia tycker jag väl inte är riktigt samma sak. Men om hon nu tar så illa vid sig kommer jag från och med nu sluta skämta om fruktsallad. Även om jag måste avsluta inlägget med att att dementera att fruktsalladskämten skulle ha något vare sig med hennes eller min egen vikt att göra :)

Bloggsmitta!

Jaha, Mie cyberblåste på mig och här sitter jag med ont i halsen i stället för att köra Body Step. Jag sitter här med Mr Biglapptop, en kopp gott te, toblerone, Gilmore Girls och mina mormorsrutor. Det är med andra ord inte särskilt synd om mig!

onsdag 9 april 2008

Blogg påverkan!

NU har jag gjort min bloggrunda för kvällen och först får jag nästan lust att vara förkyld hos Mie och sdan kikar jag förbi Linda K och blir jättesugen på kaffe. Jag som inte ens dricker kaffe!

Det ÄR vår!

Eller tror jag i alla fall. Om jag låter bli att titta ut genom fönstret. Och glömmer att jag fick dra på mig fleece under regnstället i morse. Och...

tisdag 8 april 2008

Okej då!

Jag gör väl den där förbaskade listan då. Varför måste jag alltid vara så seeeen?

Jag är: nyduschad
Jag är inte: missnöjd
Jag tycker om: mat
Jag tycker inte om: att städa
Jag vill ha: en kitchenaid
Jag vill inte ha: fler barn
Jag har: en underbar familj
Jag har inte: ont någonstans
Jag vet: en hel del
Jag vet inte: hur jag ska sluta äta godis

Så där ja, jag förmodar att det inte finns några fler att skicka den till...

Grattis till mig!

Jag har fått nytt jobb! Samma arbetsgivare men helt nya arbetsuppgifter, ny chef, nya jobbarkompisar, ny lön och nytt kontor, i Stockholm! Den 5 maj börjar jag.

måndag 7 april 2008

Pradakopia!

VDG undrade om jag kunde testa och göra en kopia av "halsprylen" som fanns på Pradas hemsida. Här är mitt första försök.

Jag vann!

Faktiskt! Den här söta klänningen kommer snart på en dagens klädval nära dig.
Tusen tack Alexandra!

söndag 6 april 2008

NU är jag här!

Lugn, jag har inte försvunnit. Jag har varit i huvudstaden och hämtat ut min present. Vi promenarade i ett soligt och vårigt Stockholm ut till Blå Porten och sedan vidare till Rosendahlsträdgårdscafé för fika och lite shopping. Maken och jag checkade sedan in på det för betalda hotellet och efter lite vila bar det av till Ag -Allmänna Galleriet för en undebar middag som staratade med Champange. Ag är verkligen ett annorlunda och häftigt ställe som jag varmt rekommenderar. Och deras Creme Bruleé är "att dö för".

Hotellrummet




Interiörbild från Ag

fredag 4 april 2008

Tävling!

Jag brukar inte gilla det här med att behöva länka till en blogg för att vara med i en tävling men jag gör ett undantag! Dels för att jag tycker att Alexandra är så himla söt och dels för att klänningen är underbar.
Så jag är med i tävlingen på den här bloggen!

I saw the sign...

Det är vår. Blåsipporna blommar. Tonårstjejerna går i bara linne, fast termometern inte visar mer än 10 grader och vi börjar alla få bikininojja!

torsdag 3 april 2008

Moral och etik

Någon hittar sin drömlägenhet på blocket för 60 000 kr eller högst bjudande. Säljaren säger att den som första bjuder 60 000 får lägenheten. Säljaren och säljarinnan råkar lova bort lägenheten till varsin köpare samtidigt. Då blir det budgivning och Någon har det högsta budet med 70 000 kr. Säljarna berättar också att de köpt annons i lokaltidningen. Någon som nu är den enda köparen berättar ett de kommer att bli nerrringda för området är så poppulärt. Säljarinnan säger på telefon att det spelar ingen roll du får köpa lägenheten. Vi orkar inte hålla på. Glad i hågen ringer Någon Dottern och banken för att fixa allt. Samtidigt lämnar säljarinnan ett meddelande på telefonsvararen. Någon ringer upp och får då höra att vi säljer inte till dig för vi har fått ett bud på 100 000 kr.
Moraliskt och etiskt rätt? Försvarbart eller bara förståeligt? (och som vanligt är det inte den som skriver som är Någon...)

onsdag 2 april 2008

Saras mormorsremsa grande!

Så här blev det:


Minnenas television

Jag stoppade just en polkagriskaramell i munnen och kommer ni ihåg? De där otroligt stora superkladdiga polkagrisstängerna man envisades med att gå omkring och suga på när man varit i Gränna. Kladdet var på händerna och i hela ansiktet. Ungefär som när man ätit sockervadd...

tisdag 1 april 2008

Jo alltså....

...jag åt Ben& Jerrys nya "lös" glass. Och den var lite för mycket till och med för mig. Kanske någon som vill dela nästa gång?